vrijdag 21 oktober 2016

Eric kuster interieur

Vind eric kuster meubels als je nu zoekt. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Architecture, location and function.


Eric kuster interieur

He also creates exclusive interior design products, from furniture and fabrics to luxury home accessories and fragrances under his Metropolitan Luxury label. De schelpenvazen en potten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Hij werkte samen met Culimaat High End Kitchens, die het ontwerp van de keuken realiseerde. Zijn interieurs staan vooral bekend om hun glamoureuze uitstraling. Past heel mooi bij een eric kuster interieur.


First, I like to look at the architecture of the building and really get a feel for it, whether it’s new or ol commercial or residential. Eric Kuster Badkamer Ontwerp. Secondly, the location is super important. De spiegelfotolijsten en spiegels met spiegelrand geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer.


His many notable projects include yachts and hotels, exclusive residences in Curacao and London, as well as commercial projects, varying from legendary Amsterdam club Jimmy Woo to the Camp Nou Stadium in Barcelona. Kuster is not one to leave something to chance. Zijn vakmanschap, levensvreugde, oog voor schoonheid en creatieve visie combineren om adembenemende meubels, luxe woonaccessoires en luxueuze textiel te creëren,die aardetinten en hoogglans, serieus en sexy contrasteren. Luxe vazen en potten past perfect in luxe interieurs en interieurs in de stijl van eric kuster kleur goud. Daarbij halen wij de nieuwste trends van beurzen en.


Daarnaast verzorgde hij het interieur van Amsterdamse clubs Suzy Wong en Jimmy Woo, Club Musk in Hilversum en Camp Nou van FC Barcelona. Sinds de oprichting twintig jaar geleden is het wereldbekende designimperium verantwoordelijk voor vele bijzondere interieuropdrachten. Drie landelijke gebouwen in U-vorm. Direct bij binnenkomst van de woning is dit terug te zien aan het kleurgebruik en de materialen van de meubels. Als ondernemer zit hij niet stil en is altijd druk en onderweg, reizend van kantoor naar showroom en vice versa.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met eric kuster ! See 1posts by EricKuster metropolitan luxury.


To see photos and videos that disappear after hours,. Onze salontafels worden vervaardigd met top kwaliteit materialen en hoogwaardige lak. Onze blok salontafels worden afgewerkt met meerdere laklagen voor een duurzaam resultaat.


Eric kuster interieur

De toplaag is uv-bestendig. De interior designer heeft een show villa in Huizen waar zijn glamorous wonen een eigen plek en expositieruimte heeft gekregen. Hij komt vaak bij ondernemers en bekende Nederlanders thuis en kent hun intieme geheimen. Ik houd van mensen die niet-standaard zijn.


Het AD ging bij hem langs. Ondanks dat het een erg grote woning is, heeft de interior designer sfeer weten te brengen. Zo toverde hij het appartement van Yolanthe en Wesley in Milaan en het grachtenpand in Amsterdam om tot een droompaleis en nam hij ook de villa van Ronald Koeman in Portugal onder handen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts