donderdag 6 oktober 2016

Rubbol finura high gloss

Nu met meer dan korting. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Voor 17:besteld is morgen in huis! In tegenstelling tot andere lakken op terpentinebasis zal de lak minder snel vergelen.


Rubbol finura high gloss

Daardoor is ie interessanter om binnen te gebruiken. Het is PU-alkydhars hoogglanslak, waar je zowel binnen als buiten gebruik van kunt maken. Dankzij de geringe donkervergeling van dit product is het populair bij zowel vakschilders als ervaren doe-het-zelvers.


PU alkydhars hoogglanslak met geringe donkervergeling. Deze verf is geschikt voor het afwerken van hout, staal en voorbehandeld kunststof. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Het product is geschikt voor binnen en buiten. GEBRUIKSDOEL Het kan gebruikt worden voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen.


Rubbol finura high gloss

Let wel in sommige gevallen zult u eerst een geschikte primer moeten gebruiken. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Verf waar professionals voor zouden kiezen?


De verf is van een hoogwaardige kwaliteit. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Het voordeel van deze lak is dat de donkervergeling gering is ten opzichte van andere alkydhars producten. Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200!


Rubbol finura high gloss

Met de nieuwste technologie is dit super product ontwikkeld welke tot wel jaar lang mee gaat. Toon van de Producten. Vorige Artikel van Volgende. Rubbol Finura High Gloss 1l Kleur. Sikkens artikelen voordelig.


Selecteer de variant kleur en vul de kleurcode die u wilt hebben in op het kleurcode veld. Wilt u standaard wit hebben? Schuren en, indien nodig, repareren met Polyfilla Pro W3of Polyfilla Pro W3en waar nodig plamuren met Kodrin Plamuur. Deze hoogglanzende verf heeft een goede doordroging.


Deze lak op terpentinebasis heeft een geringe donkervergeling en is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststof ondergronden. Eenvoudige laagdiktebeheersing. Met dit product is de oude urethane lak gedeeltelijk benader de lak vergeelt wel maar beduidend trager dan de nieuwe urethane lakken.


Dit product deelt veel van de eigenschappen met High Gloss : ook een polyurethaan lak die lekker appliceert. Koop en verkoop sikkens rubbol finura satin eenvoudig op Marktplaats. Het grote verschil is dat Satin een zijdeglans is, en geen hoogglans lak. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Rubbol finura high gloss

Beiden zijn hoogglans lakken, maar Finura is een oplosmiddelhoudende lak, die prettig verwerkt, en weinig donkervergeling vertoond. Rezisto is daarentegen, naast de huidvetbestendighei ook kleurechter en kleurvaster. De ideale high gloss beits voor binnen- en buitengebruik.


Uitermate geschikt voor houten constructies. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de schilder. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts