maandag 10 oktober 2016

Moswanden

Mospanelen, mosschilderijen, moswanden. Het is 1 natuurlijk, het zorgt voor een gevoel van welbehagen, het kan overal toegepast worden (ook op plekken waar geen daglicht komt), het is onderhoudsvrij én mos is een echte blikvanger. Moss, uitvinder van de moswand. We maken prachtige, duurzame mosobjecten voor onze klanten.


Moswanden , moslogo’s, mosletters en mosschilderijen.

Moswens, uw partner voor een 1 natuurlijk onderhoudsvrij interieur. Met meer dan 8creatieve projecten in de fotogalerij is Moswens is dé moswanden maker en leverancier voor de hele Benelux. Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting of wilt u alles op de schop nemen. Heeft u dan al eens gedacht aan moswanden ? Bekijk alle mogelijkheden. Dat de natuur een positief effect heeft op de mens, is een feit.


Dat je dit effect heel makkelijk naar binnen haalt met een moswand weet lang niet iedereen!

Rotterdamse moswanden , daar word je blij van! Oasegroen is in Nederland de trendsetter op het gebied van interieurbeplanting, dat blijkt onder meer uit onze succesvolle introductie van moswanden. Het toepassen van moswanden in de werkomgeving zorgt voor een gevoel van welbehagen bij uw medewerkers en bezoekers. Verander muren in groene moswanden en de wereld wordt een stukje mooier. Moss uw omgeving vergroenen en u zult het met ons eens zijn.


Bij vele tevreden klanten is de pure schoonheid van moswanden al te bewonderen. Zoek jij een natuurlijke, duurzame en akoestische groene wand? Roets maakt moswanden in iedere maat. Kies voor de creatieve en gedurfde ontwerpen Moswand van Groene Luxe. In het hele proces van oogsten tot verwerken worden geen schadelijke, toxische middelen gebruikt.


Wij maken de mooiste verschillende varianten moswanden. Welkom op de zakelijke webwinkel van Decofleur. Op onze site vindt u een groot assortiment van natuurlijke, decoratieve materialen. Zelfs op plaatsen waar geen daglicht komt.


Mos is een natuurproduct dat toepasbaar is in elk interieur.

De basis van een ‘groene’ en productieve werkomgeving. Mos heeft, net als planten, een heilzame werking. Leven en werken in een ruimte met groen is niet alleen sfeervol, maar geeft ook een behaaglijk gevoel. En, in het geval van mos: het draagt bij aan een goede akoestiek.


Al geruime tijd is mos niet meer weg te denken in de wereld van interieurbeplanting. Wij onderscheiden ons door net een stap verder te gaan en net wat creatiever te zijn dan anderen. Dat een moswand of mosschilderij altijd in ’t oog springt, kun je hier wel zien.


Dit is slechts een impressie van de mogelijkheden met moswanden. Een moswand verbetert de akoestiek en gaat zonder veel onderhoud jaren mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts