dinsdag 18 oktober 2016

Buisventilator met vochtsensor

Op werkdagen voor 12:uur besteld? Fluisterstil en zeer krachtig. Bestel dit type buisventilator nu! Geschikt voor vele toepassingen. Ventilatoren met krachtige motor.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Er zijn meerdere soorten buisventilatoren , maar meestal ziet hij eruit als op één van deze twee plaatjes: De zwarte buisventilator op het voorbeeld is een centrifugaal ventilator, die zijn vaak heel stil. Een buisventilator is meestal krachtiger dan een gewone badkamerventilator.


Dat zie je bijvoorbeeld aan het toerental. Uitgerust met een speciaal gelagerde motor waarmee langdurig gebruik gegarandeerd wordt. Voor optimaal gebruikersgemak kan de toiletventilator naar behoefte aan- en uitgeschakeld worden.


Geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding. Deze badkamerventilator wordt geleverd met timer en vochtsensor. Voor deze toepassing hebben de buisventilatoren voor toiletten vaak een nalooptimer. Ook de buisventilator met vochtsensor wordt vaak gebruikt, vooral voor ventilatie in badkamers. Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer, toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis.


Speciaal hiervoor zijn de buisventilatoren met geïntrigeerde en instelbare nalooptimer, of met vochtsensor. Te lang in een ruimte staan met te veel decibel is slecht voor je gehoor. Blijf daarom nooit te lang in deze ruimte of gebruik gehoorbescherming. Vaak een zwarte draad waar spanning op komt zodra de schakelaar wordt omgezet. Veelal wordt deze draad gebruikt in combinatie met de licht- of een aparte (serie)-schakelaar.


Deze Radiaal ventilator heeft een kunststof behuizing. Deze ventilatoren zijn verkrijgbaar met een buis diameter van 1mm - 3mm ( meest gebruikte diameter is 125mm ) en zijn eenvoudig aan te sluiten op flexibele afvoerslangen en ventilatie buizen. Naast de toeren kunnen buisventilatoren geregeld worden met (naloop) timer, vochtsensor of thermostaat (ten behoeve van klimaatregeling ). Gebruik hiervoor een externe regelaar of kijk bij de modellen met ingebouwde functies. Topkwaliteit voor de Laagste Prijs!


Vergelijk prijzen van Vochtsensor. Vijf jaar garantie op het grootste assortiment buisventilatoren van Nederland. Monteer de geluidsarme en energiezuinge badkamerventilator met vochtsensor en timer voor een gegarandeerde aan- en afvoer van lucht. Een badkamerventilator met vochtsensor is voorzien van een hygrostaat waarmee de luchtvochtigheid in de ruimte wordt gemeten. Ook kan de gewenste nalooptijd worden ingesteld (- minuten).


Badkamerventilator met vochtsensor. Bij kamertemperatuur zou de relatieve vochtigheid tussen circa en moeten liggen. Mocht dit hoger zijn als raden we aan om een badkamerventilator (inbouwventilator) met vochtsensor aan te schaffen. Regelmatig condens op de ramen. Vergeleken met dubbelglas zal dit eerder gebeuren bij ramen met enkel glas.


Bij een buisventilator badkamer wordt er aan de ene zijde lucht aangezogen, en aan de andere zijde wordt deze lucht weer uitgeblazen. De buisventilator badkamer kunt u herkennen aan de ronde vorm en de twee ronde aansluitingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts