dinsdag 11 oktober 2016

Fotolijst ikea 50x70

Fotolijst ikea 50x70

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Specialistisch advies nodig?


De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. Verwijder de beschermfolie voor gebruik.


Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Door afgestemde maten zijn veel combinaties mogelijk. Je kan ervoor kiezen je foto op verschillende manieren in te lijsten. Er zijn verschillende materialen en stijlen fotolijsten van 50x70cm. Denk bijvoorbeeld aan aluminium, hout of kunststof.


Het maak niet uit of je een subtiele 50xlijst zoekt of een lijst met breed profiel, bij Lijstentoko. Je zoekt eenvoudig en snel naar het juiste formaat, de juiste kleur, het juiste materiaal en de juiste stijl. De keuze tussen de verschillende fotolijsten 50xis enorm. En staat jouw favoriete model er niet bij in de uitvoering naar jouw keuze?


Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Voor 21:bestel is morgen. Deze elegante fotolijst komt goed tot zijn recht in je moderne interieur. Doe er je mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis. Bestellen, Invullen, Weggeven.


Fotolijst ikea 50x70

Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Wij bieden ook passe-partouts van 50xaan, die een motief fraai inkaderen en passen bij onze lijsten met dezelfde afmetingen.


De leuke fotolijst is eenvoudig op te hangen. Fleur je kamer met je mooiste vakantiefoto. Hieronder vindt u overzichtelijk al onze fotolijsten in de maat 50xcm.


Fotolijst ikea 50x70

Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een poster, afbeelding of foto van 50xcm. Alle lijsten van formaat 50xzijn voorzien van een ophangsysteem. Lees hiervoor de omschrijving van elk product. Als jij mooie foto’s hebt gemaakt wil je die natuurlijk ook laten zien!


Bij xenos ben je aan het juiste adres voor fotolijsten. Uw mooiste foto verdient uiteraard het mooiste lijstje. In ons assortiment vindt u de fotolijst 50x70. Met dit formaat fotolijst heeft u een echte blikvanger te pakken. De fotolijsten 50xvindt ue in verschillende uitvoeringen, kleuren, materialen en stijlen, zodat er altijd wel een lijst bij zit wat bij u past.


Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts