woensdag 12 oktober 2016

Raambekleding lamellen

Jaloezieen, rolgordijnen, plisses en veel meer. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Zoek naar stoffen lamellen op de nieuwe KensaQ.

Sneller maatwerk bestaat er niet. Raambekleding op maat gemaakt. Rolgordijnen, verticale lamellen , hortizontale jaloezieen, insecten horren, duo-rolgordijnen en. Niks is te gek of ondenkbaar bij de specialist in verticale lamellen.


Bediening links of rechts, de zijde waar het lamellen pakket komt te hangen of waar de verticale lamellen samen komen in gesloten stand. Omdat de lamellen op maat gemaakt zijn, kunt u ze direct zelf monteren. Geen gedoe, zorgen en frustraties meer.


Binnen een paar simpele stappen heeft u uw lamellen zelf gemonteerd. Verticale lamellen gordijnen, zijn heel populair als raambekleding.

Lamellen als raambekleding zijn praktisch en voordelig. Complete verticale lamellen gordijnen met kunststof lamellen op maat gemaakt. In diverse dessins en kleuren.


Standaard kunststof lamellen zijn 89mm bree in een beperkt aantal kleuren ook in breedtes van 52mm, 70mm en 127mm. Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis. Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen.


In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Plak glasfolie of plakplastic als snelle manier voor meer privacy of laat een rolgordijn helemaal op maat maken. Wil je raambekleding kopen?


Laat je inspireren door onze wooninspiratie en bekijk wat jij het mooist vindt. Van raamdecoratie voor de woonkamer tot de slaapkamer, en van houten raambekleding tot kunststof raamdecoratie, bij KARWEI vind je wat je nodig hebt. Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers.


Onze collectie bestaat uit: rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, paneelgordijnen en meer! Specialistisch advies nodig? Overdag de zon kunnen weren met een van onze trendy systemen zoals een duo-rolgordijn, plissé, lamellen of paneelgordijn?


Daarnaast kunt u bij ons terecht voor pvc vloeren, vloerbedekking, trapbekleding en insectenwering.

Merken raambekleding en advies. Zonwering van Budgetjaloezieën. Ons huismerk Budget raambekleding voor binnen is duurzaam, van hoge kwaliteit en met zorg op maat gemaakt.


Tijdens speciale periodes in het jaar, kunnen wij deze prijzen tijdelijk scherp aanbieden. Door een goede relatie met onze leveranciers, worden wij in de gelegenheid gesteld u speciale aanbiedingen te doen. De combinatie van enkel glas met (rol)gordijnen of goed sluitende binnen- of buitenluiken, zorgt voor een zekere mate van isolatie. Sommige soorten raambekleding hebben een hogere isolerende werking.


Wij zijn de specialisten op het gebied van raamdecoratie. U vindt ons vooral op internet, maar ook in onze showrooms in Rijswijk (vlakbij Den Haag), Utrecht en Eindhoven. Hier hangt een selectie van onze producten en kunnen wij u direct helpen bij al uw vragen!


Kies voor een effen lamel of een lamel die door de houtprint nét lijkt op een houten jaloezie. Hoe maak je lamellen het beste schoon? Houten, PVC of aluminium lamellen reinigen is misschien niet het allerleukste klusje wat er is, maar het is zeker niet zo erg als je het regelmatig bijhoudt. Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren.


Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Bij HEMA vind je verschillende materialen, waaronder ook houten jaloezieen. Onze houten lamellen zijn een van de meest stijlvolle opties binnen raambekleding.


Bekijk de hele collectie op hema. De horizontale jaloezieën worden volledig op maat gemaakt, waardoor ze altijd perfect passen binnen jouw situatie. Je hebt geen last van een pakket met lamellen aan de onderkant, enorme kieren langs de kozijnen of verkeerd uitgelijnde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts