donderdag 6 oktober 2016

Tegeltje laten drukken

Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Tegels van alle merken online. De actuele levertijd is: tot weken. De herinnering die op het tegeltje staat echter is voor het leven.


Tegeltje laten drukken

Dankzij het maken van een gepersonaliseerd tegeltje vereeuwig je prachtige herinneringen die je hebt met vrienden en familie. Je geeft de herinnering een tweede leven door het te laten drukken op een tegeltje en het als cadeau te schenken aan je dierbaren. Een foto of tekst laten drukken op een tegeltje doe je bij Drukland. Leuk voor een verjaardag of bruiloft. Eventueel binnen dagen in huis.


Een tekst tegeltje is ook leuk op een hollands tegeltje of op delftsblauwe tegeltjes. Een hollands tegeltje is eigenlijk het meest gebruikte tegeltje , een hollands tegeltje kan ook bedrukt worden met tekst en foto. We hebben binnen onze webwinkel vele soorten hollandse tegeltjes die bedrukt kunnen worden.


Hierdoor kan je ze ook verwerken in een wand van bijvoorbeeld je toilet of badkamer. Let op: je kan de tegels alleen schoonmaken met lauwwater. Schoonmaakmiddelen tasten namelijk de inkt en daarmee je opdruk aan. Meerdere tegeltjes, ontwerp. Je kan je ontwerp op meerdere tegeltjes laten drukken.


Wij drukken alle tegels full colour en verzenden deze met grote zorg. Voorzien van stevig verpakkingsmateriaal arriveert uw bedrukte tegeltje altijd in perfecte staat op uw adres. Gratis verzending voor al ons drukwerk. Natuurlijk kun je ook een leuke spreuk op een tegeltje laten drukken , een kekke print, of een bedrijfslogo bijvoorbeeld.


Wat we aan willen geven is dat je bij MonsterPrint niet vast zit aan een standaard ontwerp waarin je een foto kunt plakken, bij MonsterPrint maak jij jouw tegeltje helemaal zelf. Je hebt dus alle vrijheid! Een leuk tegeltje bedrukken? Dat kan ontzettend leuk zijn voor bijvoorbeeld een verjaardag, een huwelijk, een geboorte (geboorte tegeltje ) en nog voor vele andere leuke gebeurtenissen. Zo is het mogelijk om tegenwoordig uw eigen tegeltje te laten bedrukken met bijvoorbeeld een tekst, foto of een bedrijfslogo.


Uw eigen bedrukte tegeltje wordt binnen mum van tijd gemaakt en is voordat u het weet bij u in huis. Een Oudhollands Delfts Blauw- tegeltje of juist een moderne variant met een eigen tekst, afbeelding of spreuk laten maken, bij Drukwerknodig. Goedkoop een tegeltje bedrukken met tekst, foto of logo?


Tegeltje laten drukken

Studentendrukwerk is dé specialist in het bedrukken van verschillende materialen, waaronder keramieken tegeltjes. Hierdoor kunnen wij jouw tegeltje al vanaf een oplage van stuk professioneel en goedkoop laten drukken. Selecteer een tegel , verzin je eigen spreuk en wij zorgen ervoor dat jouw uniek bedrukte tegeltje wordt (thuis) bezorgd.


Van flyers tot visitekaartjes. Ruim 3soorten vloertegels online. Upload uw eigen afbeelding, voeg eventueel tekst toe en klaar is uw tegeltje. Dat is nog eens eenvoudig een geboorte tegeltje ontwerpen! Dus bent u op zoek naar een origineel fotocadeau voor de baby van uw broer, zus, vriend(in) of collega?


Bij Reclameland bent u aan het juiste adres. Een geboorte tegel bedrukken wij volledig aflopend. Een tegeltje ontwerpen kan makkelijk online via onze eigen ontwerptool. Ook kan het leuk zijn om een mooie spreuk op een tegeltje te laten afdrukken, dit wordt ook wel een tekst tegeltje genoemd of een tegeltje met eigen tekst.


Het leuke is dat u bijvoorbeeld kunt kiezen uit vele leuke spreuken die bij u kan passen, maar ook een zelf verzonnen tekst kan leuk zijn om een tegeltje te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld om een spreuk aan de wand te hangen of als een geboortetegel van jouw nieuwe neefje of nichtje.


Tegeltje laten drukken

Een uniek cadeau om te krijgen en weg te geven. Gemakkelijk in heldere stappen kan iedereen een tegeltje maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts