maandag 24 oktober 2016

Alfatex iq

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Sikkens Alphatex IQ voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Beschikbaar in heel veel kleuren. Zuigende ondergronden impregneren met Alpha Aquafix.

Na de voorbehandeling tweemaal behandelen met Alphatex IQ. Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Licht poederende ondergronden impregneren met Alpha Fix (bij minder poreuze ondergrondmag geen glanzende laag ontstaan). Gladde gesloten ondergronden voorbehandelen met Alpha Aquafix Opaque. Afwerken met twee lagen Alphatex IQ.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Deze muurverf heeft een zeer hoge duurzaamheid en dekking. Het is een matte buitenmuurverf, waarmee je kunt vertrouwen op een uitstekende bescherming.


Het is een hoogwaardige keuze, populair bij ervaren doe-het-zelvers en bij professionals.

Wat kleuren betreft is de muurverf te verkrijgen in wit en alle gangbare kleuren. Minimale houdbaarheid in ongeopende verpakking is maanden. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd.


Gratis bezorgd vanaf € 5-. Alphatex IQ Zijdeglans is weervast en heeft daardoor een zeer hoge buiten duurzaamheid. Doordat de schrobvaste muurverf voor buiten ervoor zorgt dat vuil niet gemakkelijk hecht is de zijdeglans muurverf zeer gemakkelijk te reinigen. De elastische verf is weervast en waterdamp doorlatend.


U kunt de verf aanbrengen op allerlei soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en bestaande verflagen. Uitstekend beschermende zijdeglanzende buitenmuurverf, hoge dekking. Vakschilders en ervaren doe-het-zelvers waarderen de zeer hoge duurzaamheid en goede bestandheid tegen de diverse invloeden van het weer. Deze buitenmuurverf is zeer goed bestand tegen de diverse weersinvloeden die we in Nederland hebben: zon, regen, sneeuw. De Alphatex IQ heeft een zijdeglanzende uitstraling.


Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


Je kunt hem zelfs afspuiten met een hogedrukreiniger.

Dat wil wel wat zeggen over deze kwaliteit natuurlijk. Het behandelen van winddroog beton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts