vrijdag 7 oktober 2016

Tunesisch aardewerk

Dit aardewerk is minder kwetsbaar dan keramiek van rode klei. Het is een ambacht waaraan de hele familie meewerkt. De werkplaatsen zijn dus ook in en bij hun woonvertrekken. Het is bovendien een ambacht waaraan de hele familie meewerkt, wat onder meer te zien is aan de werkplaatsjes aan huis.


Elk product is volledig met de hand gemaakt en vertelt hiermee een eigen verhaal.

Zo zijn het vaak de vrouwen die het aardewerk decoreren, terwijl de mannen het bakken, glazuren en inpakken voor hun rekening nemen. Dit fraaie bord heeft een doorsnede van 15cm. Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!


Kleurrijke tunesische vaas met een decor van vissen. Een eye-catcher voor in elk interieur! Er zijn tunesisch aardewerk leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


In Tunesië met heel veel werkelooshei is scholing voor grote groepen nog steeds onbereikbaar.

Het ambachtswerk is een omvangrijk vangnet voor de niet- of laaggeschoolden. Keukenservies, Schaal of Schalen, Aardewerk , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Blond amsterdam someone loves you honey schaal en mok. Dutch Arabic Chinese (Simplified) Czech English French German Italian Persian Polish Portuguese Spanish Turkish.


Bekijk meer ideeën over Deco, Aardewerk en Teakhouten meubelen. Aangezien het tunesisch aardewerk handgemaakt en beschilderd zijn (loodvrije verf) , kunnen kleur,vorm en patronen afwijken van de foto. De Noord Afrikaanse kommen en schalen zijn onderverdeeld naar grootte en vorm.


Marokkaans aardewerk is in vele kwaliteiten verkrijgbaar in Marokko. Verschillen in loodgehalte, afwerking , gladhei details en fijnheid van de patronen kunnen aanzienlijk zijn. Tunesisch aardewerk kom donker blauw, 15cm. Wij kopen het Marokkaanse aardewerk niet op van groothandelaren waar meerdere kwaliteiten gemengd worden. Nieuwe gebruikers profiteren van korting.


De hele familie is betrokken bij het pottenbakken, zoals Jalel. Hij is de zoon van een familie in Sfax die al generaties lang pottenbakken. De schalen, kommen en kannen worden nog steeds handmatig gemaakt.


Pottenbakken in Tunesië is een familie aangelegenheid.

De vrouwen decoreren de serviezen stuk voor stuk met de. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Een hapjesschaal bestaande uit een platte schaal en bakjes voor het presenteren van tapas, zoutjes, etc. Deze kommetjes zijn handgemaakt van witte klei en mogen in de oven en magnetron. Schaal met gaatjes voor het uitlekken van fruit, geplaatst op een onderbord van cm.


Handbeschilderd met loodvrije verf. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. De collectie is van witte klei gemaakt, waardoor deze minder kwetsbaar is. Hierdoor is het vaatwasbestendig. Dit servies kan ook probleemloos gebruikt worden in de oven.


Producten Sieraden van silicone. Verbeter de werel begin. Naast de authentieke producten uit Zuid. Niet gebruikt en in zeer goede staat.


Een lot van zes stuks Chinoiserie, bestaande uit een diep bord met blauw-wit decor, een kind op een buffel van wit porselein, een fo-hond van groen aardewerk , een buffel van brons, een balustervaasje van rode lak en een porseleinen wierookbrander in de vorm van een tempelleeuw. Het is misschien wel de meest onderontwikkelde of minst onderzochte sector van de sociale wetenschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts