maandag 10 oktober 2016

Houtcoating

Nederlandsche houtcoating is ieder dag weer volop in de weer voor timmerbedrijven in Nederlan Duitsland en België. Maandelijks verduurzamen en verfraaien we, ongeacht de houtsoort, grote aantallen strekkende meters hout. Hout Coatings is uw Houtverf en Beits specialist.


En ook daarvoor waren wij al professioneel bezig met het duurzaam beschermen van hout. Ons portfolio aan referenties geeft een indruk van de vele projecten die we met raad en daad hebben bijgestaan. Wij hebben de moderne machines en technieken in huis om te voldoen aan de steeds hogere kwaliteitseisen die vanuit de industrie wordt gevraagd.

HIS BV beschikt over vier automatische spuitstraten die in snel tempo een grondlaag of lak-finish aanbrengen op het hout, in alle gewenste diktes en kleuren. A Houtcoating en houtbewerking. Tot op de dag van vandaag houden wij ons voornamelijk bezig met het coaten en voorbewerken van hout en plaatmateriaal. Hiervoor leveren wij zeer diverse producten aan de houtimport en houthandel in Nederland.


Fire Proof houtcoating wit is een watergedragen brandvertragende verf die hout- en houtproducten en. Of u nu zoekt naar een één laags behandeling of een compleet verfsysteem voor uw lengtehout, ons vakbekwame team zorgt ervoor dat uw fabricaat met zorg voorzien wordt van de gewenste coating tegen een concurrerende prijs. Bij From Houtbewerking in Wolvega vindt u alles onder één dak op het gebied van houtbewerking.


Hout- en plaatmateriaal wordt verwerkt tot kozijnen, deuren.

Professioneel nano coating-advies Ontdek waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste nano coating Vind specialisten én producten Professioneel Advies. Met hout coatings kunt u dit voorkomen. De houtcoating vormt een beschermende laag om het hout, zodat er geen vocht in het hout binnendringt. Transparante of dekkende houtcoating ? Vindt u de aanblik van blank hout mooi, kiest u dan voor transparante houtcoatings.


De originele kleur van het hout blijft dan zo veel mogelijk behouden. Een ideale houtcoating voor een houten vlonder, terras of houten meubels. Zowel binnen als buiten toepasbaar.


Waterafstotende coating voor terras en vlonder. Samenvattend: Pansar houtcoating zorgt er voor dat het water in druppels op het hout blijft liggen en er niet intrekt. De wind zal de druppels op den duur wegblazen, het hout blijft het hout.


De meeste bouwmarkten hebben huismerken op gebied van houtcoating. Vaak is dit een voordelig alternatief voor de doe-het-zelver. Ook geeft bijvoorbeeld Gamma klusadvies voor het beitsen van tuinmeubelen.


Naast huismerken verkopen de bouwmarkten vaak ook bekende merken als Sencys, Sikkens en Rambo. Tenco houtcoating zwart l. Een speciale coating voor houten objecten, o.

Bestand tegen weersinvloeden. Op basis van alkydhars en zwarte pigmenten. Verfraait en behoudt het karakteristieke uiterlijk. Voor onder andere schuren, loodsen en schuttingen.


Spuiterij Nunspeet is een familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van meubels spuiten en houtcoating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts