donderdag 6 oktober 2016

Plisse gordijn 210 breed

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkope Plissé Gordijnen van uitstekende kwaliteit. Bepaal zelf de afmetingen! Energiebesparen Duurzame Keuze!


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Het grijze top down bottom up plisségordijn van GAMMA is gemaakt van een lichtdoorlatende synthetisch textiel. Waarom op maat laten maken? Dit plisségordijn heeft een afmeting van 200x1cm. Bij langdurig uithangen kan de plooi van een plisse uitzakken.


Het advies is de plisse regelmatig volledig op te trekken. Een overlap van plissestoffen is niet mogelijk. Wij verkopen in onze showroom plissegordijnen tot 400cm breed.


Plisségordijnen zijn de ideale combinatie tussen een jaloezie en een gordijn. Bij Praxis vind je een divers en breed aanbod plisségordijnen. Het bestellen van een duoplissé gordijn is heel eenvoudig.


De handgreep geeft een strakkere uitstraling aan uw nieuwe raamdecoratie, helaas is dit systeem niet voor iedere breedtemaat geschikt. Onze topkwaliteit plissé gordijnen kunnen ook met koorden worden bedien dit systeem is erg gebruiksvriendelijk, en is ook bij hoge plisségordijnen erg makkelijk. Laat je plisségordijn helemaal op maat maken of kies uit een ruime assortiment standaard maten.


Bekijk de uitgebreide collectie van Karwei. Om de plisses helemaal naar wens samen te stellen kun je kiezen voor bediening met een koord of met een handgreep en voor standaard vrijhangend of top down - bottom up. Stofsoorten plissegordijnen. Wij bieden een uitgebreide stoffen- en kleurencollectie aan.


Zo vind je altijd een stof die bij je interieur past. Op zoek naar een Plissegordijn? Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Heb je een raam waarvoor een standaardmaat niet geschikt is? Dan is een plisségordijn op maat echt wat voor jou. Alle stoffen en materialen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met garantie.


Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan plisségordijnen, van verduisterende plisségordijnen tot top down bottom up plisségordijnen. Een plisségordijn is een gordijn dat zichzelf opvouwt als je het omhoog trekt. En als je het gordijn weer voor je raam wilt trekken, dan trek je het als een harmonica weer uit de plooi. U kunt dit plisse gordijn namelijk bestellen in diverse stofsoorten, die elk een andere lichtdoorlatendheid hebben.


Koop nu Luxaflex Plissé Shades ZonweringVoordelig 7. Voordelen van plissé gordijnen :- Het stofgewicht van plisse gordijnen is licht waardoor je ze gemakkelijk bediend - Plissé gordijnen zijn goedkoper in aanschaf, omdat er minder stof op het gordijn wordt gebruikt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Een op maat gemaakt rolgordijn kan altijd geleverd worden in een breedte van 2cm. De breedte die je invoert is de breedte van het totale eindproduct, dus niet de breedte van de stof. De levertijd van op maat gemaakte producten is werkdagen, voor standaardmaten bedraagt de levertijd werkdagen! Het heeft een afmeting van x 1centimeter.


De lichtdoorlatende stof geeft privacy zonder de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts