maandag 31 oktober 2016

Buitenbeits binnen gebruiken

Bepaal eerst of je binnen - of buitenbeits wilt. Over het algemeen is het gewoon letterlijk: binnenbeits voor binnen , en buitenbeits voor buiten. Vervolgens heb je beits op terpentine- en waterbasis. Vaak zijn buitenbeits op terpentinebasis en binnenbeits op waterbasis. U dient echter wel te weten wat voor type verf u nu heeft.


Buitenbeits binnen gebruiken

Natuurlijk bestaan er ook universele beitsen voor binnen en voor buiten. Dit wordt dan duidelijk bij het product vermeld. Toch zijn de verschillen tussen de behoeften van beitsen voor binnen en buiten vrij groot. Daarom is het verstandiger om gewoon een binnenbeits te gebruiken voor binnen en een buitenbeits voor buiten. Ondanks dat het verstandig is om óf beits óf lakverf te gebruiken is het niet heel erg als je tussentijds overgaat op de ander.


Bij transparante beits maak je gebruik van kneedbaar hout. Binnen binnen en buiten te gebruiken en verkrijgbaar in kleuren. Terpentinebasis verf binnen wordt eigenlijk alleen maar door consumenten gebruikt want schilders mogen geen terpentinebasis verf binnen gebruiken. Dat is slecht voor de gezondheid van de schilders omdat ze dagelijks verf gebruiken.


Buitenbeits binnen gebruiken

Voor consumenten is dat anders, zij schilderen binnen eens in de zoveel jaar. De dekkende buitenbeits kunnen we in iedere kleur voor je mengen, terwijl je met de transparante producten het hout kunt laten stralen. Uitgebreid assortiment buitenbeits.


Dit vanwege een betere elasticiteit en vochtbestendigheid. Binnen het CetaBever assortiment hebben we hier voor geen geschikt product maar wel kunt u Alabastine Houtrotvuller gebruiken. Wanneer de zomer in aantocht is kan de tuin vaak wel een goede opknapbeurt gebruiken. Met buitenbeits voorzie je al het houtwerk binnen een handomdraai van een frisse, nieuwe uitstraling.


En met dekkende buitenbeits maak je het houtwerk niet alleen mooier, het biedt ook nog eens de perfecte bescherming. Nu heb ik nog blikken (literblikken) Koopmans perkoleum dekkende beits (kleur schelpenwit) over. Zo kun je pallets gebruiken om een bankstel voor in de tuin van te maken en kan je leuke tuinhuisjes in elkaar zetten. Iedere beits heeft bepaalde unieke eigenschappen, zo is er bijvoorbeeld gekleurde tuinbeits voor geïmpregneerd hout, houtbeschermer in een mooie houttint als walnoot of beuken en natuurlijk de dekkende buitenbeits.


Logisch dat je dan de beste buitenbeits wilt gebruiken. Beits binnen en beits buiten. Om de vraag te beantwoorden wat de beste buitenbeits is, gaan we kijken naar een aantal aspecten die van invloed zijn op de kwaliteit van buiten beits. Dekkend overschilderen van transparante buitenbeitsen kan dat?


Buitenbeits binnen gebruiken

Het is echter belangrijk dat de voorbehandeling goed uitgevoerd wordt om te voorkomen dat er een slechte hechting ontstaat. Transparante beitsen bevatten weinig pigment en laten dus in zekere mate zonlicht door. Vooral op dit laatste gebied verschilt buitenbeits vaak van de meeste binnenbeitsen. Welke problemen kunnen zich voordoen? Wij adviseren je graag over de verschillende toepassingen en het gebruik van buitenbeits ! Het verschil tussen binnen - en buitenbeits.


Bij beits kun je, net als bij vele verfsoorten, kiezen voor een product op waterbasis of terpentinebasis. Alkydverf of alkydharsverf niet binnen gebruiken : Deze verf mag niet meer binnen gebruiken , want alkydverf bevat te veel oplosmiddelen, vandaar dat alleen buiten gebruik wordt aangeraden. Alle buitenbeitsen bestel je bij GAMMA snel en eenvoudig online, of kom langs bij een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt.


Wil je toch liever een andere buitenbeits of een ander formaat? Dan kun je bij ons het product altijd binnen dagen ruilen of retourneren. Bestel nu bij onze webshops!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts