woensdag 12 oktober 2016

Beits aflakken

Beits aflakken

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Alle Beits vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Voordeel van beits is, dat je geen grondverf nodig hebt als basis.


Beits aflakken

Beits kun je direct aanbrengen op het tuinhout. Wil je starten met de klus? Klik dan hier om naar alle beitsen te gaan. Of moet het terpetinedragende beits zijn? Kan dit het beste met een rollertje of een platte kwast?


Info en tips over lakken en gronderen, en handleidingen voor het op de juiste wijze lakken vind je hier in de HORNBACH-onlineshop! Er is altijd iets te doen. Bij de zachte houtsoorten kan dit met water en een milieu-vriendelijk reinigingsmiddel voor hout of met ammoniak, dat in de bouwmarkt of speciaalzaak te koop is. Experimenteer als je dat wilt met het gebruik van verschillende kleuren voor verschillende delen van het meubel.


Bepaalde lakken hebben de eigenschap om de uv-stralen te blokkeren. Hierdoor zal de natuurlijke schoonheid van het hout behouden blijven. In dit artikel zal in gezoemd worden op de product eigen schappen van olie, was, beits en lak. Je kunt ingaan op zowel de positieve als de negatieve eigenschappen van de producten.


Houten trap vakkundig schilderen, beitsen of lakken Het zelf schilderen van een houten trap, trapleuning of trapopgang in huis! Een geschilderde, gebeitste of gelakte trap kan een blikvanger zijn in het interieur. Het verschil met blanke lak en beits is ,dat je met beits kleurt en blanke lak gebruikt om je tafel af te lakken. Beitsen Transparante (binnen) beits is er tegenwoordig in tal van actuele kleuren. Ze worden net als dekkende verf op de mengmachine gemaakt.


Van recente datum is een serie beitsen die qua nuances gebaseerd is op exclusieve houtsoorten als Teak, Meranti of Padoek. Verschillende houtsoorten reageren ook verschillend op de diverse verven, beitsen en olie. Hieronder een aantal tips en specifieke eigenschappen van hout. Als u bijvoorbeeld normaal staal gebruikt ipv RVS krijgt u zwarte plekken in het hout. KlusWijs biedt je een uitermate groot assortiment lakken in elke kwaliteit en prijsklasse en zowel voor binnen als voor buiten.


Zo beschikken alle winkels over de professionele mengmachine van Wijzonol. Deze Zwolse verffabrikant staat al ruim 1jaar garant voor absolute topkwaliteit in verf en verfsystemen. Er bestaan lakken en beitsen in alkydbasis en in acrylbasis.


Alkyd is op basis van terpentine en Acrylf is op basis van water. Hier geldt hetzelfde als bij verf, ik heb hier eerder over geschreven, maar mocht je er vragen over hebben, stel ze gerust! Het is wel zo dat beits voor binnen vaak op acrylbasis is en beits voor buiten vaak op.


Waarom lakken , beitsen of oliën? Lakken , beitsen of oliën doe je om het hout van je tuinmeubels, schutting of vlonders te beschermen tegen de invloeden van de regen, kou en de zon. Breng je geen laagje lak, beits of houtolie aan, dan zal het hout na verloop van tijd verkleuren en, als het in de winter ook buiten staat, splijten of barsten. Type beits Oplosmiddelhoudende witte pasta voor het wit kalken van poreus hout, voor een antiek-effect en voor veegtechnieken Toepassing - Geschikt voor alle houtsoorten - Normaal gezien vooraf een kleurloze primerlaag aanbrengen met PUR-laksystemen, Aqua- lakken , HWS-112-Hardwas sealer, enz. Productsystemen voor ambachtelijk en industrieel afwerken van hout binnen - voornamelijk voor verwerking door middel van spuiten.


Beits aflakken

Hoogbestendige, oplosmiddelhoudende PUR- lakken , milieuvriendelijke en krachtige Aqua- lakken , oliën en was en daarop afgestemde beitsen voor het kleuren van hout. Het is een matte watergedragen olie en in die zin geen traditionele beits. Het geeft kleur aan de steigerhoutenmeubelen en meestal is die in één laag op te brengen. Met een blik van 7l doe je bij benadering m2. De beits is gemaakt van natuurlijke olën, dringt goed in het hout en is snel droog.


Beits heeft geen grondverf nodig als basis. Om beits aan te brengen, heb je dus geen extra verf nodig. Beits beschermt de trap goed tegen vocht. Zeker in vochtige ruimtes is dit een voordeel. Bij het aanbrengen van beits is het mogelijk om de laag extra dun te houden, zodat je de oorspronkelijke kleur van het hout nog kan zien.


Beits aflakken

Waterverdunbare of Acrylverf of - beits vergeelt niet. Welke roller heb kan ik het beste gebruiken voor het aanbrengen van CetaBever dekkende beitsen ? Dekkende beitsen kun je het beste aanbrengen met een lakviltroller. Schuimrollers zijn niet geschikt omdat ze weinig beits kunnen opnemen en je dus (te) weinig laagdikte op het object.


Eiken hout bevat Looizuur en hierdoor reageert het anders op sommige stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts