woensdag 12 oktober 2016

Geluidsabsorberend behang

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Akoestiek behang is namelijk eenvoudig te verwerken. Ook geeft het een solide basis voor de verdere afwerking van uw wand. Verder werkt akoestisch behang geluidsabsorberend. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het een zeer populair product is in zowel ons webshop, als onder de behangers.


Geluiddempend behang is te bestellen bij kleurmijninterieur.

De oorspronkele Allcovering, ons alternatief voor glasweefselbehang, leveren we niet meer. In plaats daarvan introduceren we een akoestische, slagvaste en onbreekbare plaat. Geluidsabsorberende platen komen van pas als je ruimte hol klinkt of galmt.


Of als je luide geluid binnen wilt houden. De onderkanten van tafels en stoelen bekleden met geluidsabsorberende plaat werkt nauwelijks. Je kunt beter een wand (gedeeltelijk) bekleden. Acoustiblok-Wallcover is een geluidsisolerend behang dat bestaat uit acoustiblok met een foamlaminaat dat is gebaseerd op nano technologie.


Het product geeft een effectieve geluidsisolatie voor elke ruimte waarin stilte en privacy wenselijk zijn.

Kies voor akoestisch behang als u op zoek bent naar een functionele en decoratieve oplossing. Optimaliseren van nagalm en spraakverstaanbaarheid zijn hierbij belangrijke begrippen. De voordelen van akoestisch behang.


Dit is een speciale variant van glasweefselbehang, die werkt door middel van geluidsabsorberend foam. Tegelijkertijd is dit behang ook praktisch als je een gladde afwerking van je muren wilt. Daarnaast kunt u dit type behang ook naar uw eigen stijl vormen.


Het is niet alleen het behang dat geluidsabsorberend werkt, maar ook de oplossing voor ondergronden met kleine gebreken. Bij kleine gebreken kunt u denken aan scheurtjes. Het akoestisch behang kent een egaliserende werking waardoor u eenvoudig uw wand weer glad en strak krijgt. Er bestaat akoestisch behang.


Dit lijkt op glasvezelbehang omdat het scheuren en gaatjes netjes wegwerkt, maar daarnaast is dit behang voorzien van een extra dikke rug met geluidsabsorberende foam. Je ziet er uiteindelijk niks van, en schildert het in de kleur die je mooi vindt. Als het gaat om een akoestische totaaloplossing, biedt wandtextiel hele fantasierijke en creatieve mogelijkheden. Bovendien bieden deze oplossingen heel veel extra functies, die gewoon behang , zelfs in de hoogste prijsklasse, te boven gaan. Geluidsisolatie en warmte-isolatie zijn de belangrijkste extra functies.


Bekijk het gehele assortiment behang. Vergelijk prijzen en bestel!

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De platen absorberen geluid optimaal, verminderen galm en verbeteren de akoestiek. Vind de beste selectie geluidsabsorberend behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit geluidsabsorberend behang voor de dutch luidspreker markt. EASY Noise Control is officieel verdeler van BuzziSpace, een innovatief Belgisch designmerk. Buzzispace heeft een breed assortiment aan meubels en akoestische oplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsabsorberend ecologisch vilt.


In alle producten is de combinatie van akoestiek en esthetiek terug te vinden. Houtwolcement is hard en daardoor op zichzelf niet trillingdempend. De dikke, geluidsabsorberende rug zorgt voor een betere akoestiek in de behangen ruimte. Nagalmen worden hiermee voorkomen. Akoestisch behang is een variant van glasweefselbehang.


Hoe werkt akoestiek in een ruimte? Elke ruimte heeft zijn eigen akoestiek. Dit is afhankelijk van de opname en terugkaatsing van geluiden. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Alle merken, thema's en kleuren vind je bij beslist.


Of bezoek één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts