vrijdag 7 oktober 2016

Perfect fit rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel Rolgordijnen online bij Leen Bakker. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Goedkoper Dan In De Winkel.


Perfect fit rolgordijn

Onze perfect - fit producten kunnen gemonteerd worden zonder te schroeven of boren op kunststof en aluminium kozijnen maar kunnen net zo makkelijk geschroefd worden tegen een houten kozijn. De producten leveren we volledig kant en klaar af en hoeven dus enkel nog tegen het kozijn te worden geklikt met de meegeleverde steunen. Raama Gratis en vrijblijvend advies op maat bij u thuis Gratis inmeten Nu met korting! Van een aantal stoffen is de achterkant wit en weer andere kleuren is de voor- en achterkant in dezelfde kleur. De verduisterende en vochtbestendige badkamer rolgordijnen op maat bieden de privacy die jij wenst.


Handige Rolgordijnen kopen? Perfect-Fit rolgordijn op maat nodig? Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 9producten vanaf € 100. De goedkoopste van Nederland!


Perfect fit rolgordijn

De clips zijn nauwelijks tot niet zichtbaar. Uw jaloezieën en plissés perfect passend geplaatst m. Met dit systeem bent u er van verzekerd dat uw plissés of jaloezieën zijn gegarandeerd van een “ perfect fit ”. U heeft een vraag over één van onze producten? Op maat gemaakt, binnen werkdagen in huis! De rolgordijnstof wordt in de cassette beschermd tegen vuil en stof. De maximale hoogte is afhankelijk van de capaciteit van de cassette en de dikte van de rolgordijnstof.


U ONTVANGT OP DIT PERFECT-FIT ROLGORDIJN 0NU KORTING! Dat komt omdat ze zo praktisch zijn. Daar hebben we een hele handige oplossing voor, namelijk in de vorm van onze smartfit rolgordijnen. Het rolgordijn systeem waarbij je niet hoeft te boren of schroeven. Bekijk meer ideeën over Raamdecoratie, Rolgordijnen en Raambekleding.


De jaloezie wordt bovendien extra op zijn plaats gehouden door de standaard zijgeleiding die in het profiel zit gemonteerd. Bepaal met behulp van de meetinstructies de breedte en hoogtemaat. Deze vult u in bij de afmetingen. Daarna maakt u een keuze uit een van de stofsoorten en kleuren. Twijfelt u nog over de kleur?


Met het perfect fit systeem hoeft u niet te boren in uw kostbare kozijnen. Voor zowel Velux alf Fakro dakramen is dit de perfecte oplossing met betrekking tot zonwering. Niet willen schroeven en boren in je kunststof kozijnen?


Perfect fit rolgordijn

Dan hebben wij een passende oplossing voor je. Zonnelux maakt raambekleding op maat voor draai-kiepramen welke helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts