vrijdag 7 oktober 2016

Kleur je interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Kleur je interieur

Alle producten worden op maat gemaakt. Speciale toepassingen zoals voor een kant-kiep raam, serres, dakramen ed zijn mogelijk. Evenals bijzondere details om het product geheel eigen te maken. Denk aan speciale stiksel bij een lamel, een houten onderlat bij een rolgordijn, meerdere kleuren lamellen in gordijn etc.


Kleur in je interieur “ Kleuren zijn trillingen, elektromagnetische golven”, legt Patty uit. Ook wij bestaan uit energie en als die anders is dan de trillingen van de kleuren in je interieur kan dat botsen. Ik heb eens een stel begeleid waarvan de vrouw het huis had ingericht. Kleur bepaalt de sfeer van je interieur en brengt heel wat ruimtegevoel. Hoe je kleuren kan combineren, welke verf er bestaat en meer kleuradvies vind je hier.


Kleur je interieur

Kleur zorgt voor sfeer, eenhei stijl en een bepaald gevoel. Kies daarom niet alleen een kleur die je mooi vindt, maar kies ook op basis van wat die kleur met je doet. Kleur je interieur - Boheems Tapijt Modern Bohémien Boheemse Stijl Boho Inrichting Decoratieve Mandjes Decoratieve Tegel Marokkaanse Poef Tapijten Kantoor Aan Huis Organisatie Verzamel kleurrijke items zoals leuke schilderijen, vazen en een kleed en durf dit bij elkaar te zetten. Kleurgebruik in je huis is allesbepalend voor de uitstraling van je interieur. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste kleur in je woning, met deze onmisbare kleuren tips!


Geef je huis een persoonlijke touch met deze leuke decoratieve gadgets. Geef Kleur Aan Je Interieur met CoolGift. Neem kleurstalen altijd eerst mee naar huis voordat je de juiste verfkleur kiest zodat je kunt checken of de kleuren mooi in je interieur passen en hoe de kleur werkt in de betreffende ruimte. Kijk zowel overdag bij daglicht als ‘s avonds bij kunstlicht naar het effect van kleur. Licht kan enorm veranderen gedurende de dag.


Kleur je interieur

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende.


JE INTERIEUR Vergeet alles wat je geleerd hebt over vloekende kleuren. Color blocking is helemaal hot dit jaar. Dat betekent niet dat je in het wilde weg verschillende kleuren bij elkaar kunnen zetten.


We vertellen je graag wat wél de bedoeling is. Een wit interieur kun je zien als een schilderdoek, veel mensen willen dit invullen met allerlei kleuren. Zorg dat je kleuren subtiel aanbrengt en bij één hoofdthema blijft.


Je kunt, als je uiteindelijk vindt dat je toch niet genoeg kleur hebt toegepast, altijd nog wat extra kleur toevoegen. Kleuren kiezen die passen in je interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt.


Gewend aan de kleur (en) van je accessoires dan kun je een stapje verder gaan en kleur toevoegen aan je interieur door middel van bijvoorbeeld meubels. Ook voor diegene die het meteen al aan durven met kleur. Er zijn verschillende voorbeelden om kleur toe te voegen in je interieur door middel van meubels. Alle kleuren van de regenboog in huis halen mag dan wat te veel van het goede zijn, een beetje kleur in huis doet wonderen.


Met deze vtwonen-tips fleur je je interieur eenvoudig op. Kleuren doen niet alleen veel voor je humeur, ze zijn ook dé sfeermakers in huis. Daarnaast kan kleur een ruimte optisch groter doen lijken. Met de juiste keuzes in kleur zegt jouw huis iets over jouw persoonlijkheid.


Maar belangrijker nog: het kan jouw interieur doen opleven, kamers ruimtelijker maken of juist rust brengen. Kortokleur kan veel, mits je weet hoe je het kunt inzetten. Door je meubels dezelfde kleur te geven als de muur, lijken ze erin te verdwijnen.


Zorgt er dus voor dat je een hele lading aan extra (optische) ruimte cadeau krijgt en wie wil dat nou niet? Schrik niet wanneer je je petrolblauwe kast voor je petrolblauwe muur zet: het kan er op het eerste gezicht wat gek uitzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts