maandag 10 oktober 2016

Hbo stylist

Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. De hbo -opleiding Allround Styling leidt je op tot professional op het gebied van mode-, interieur-, food- en mediastyling. Na afronding van de opleiding ben je een expert in het signaleren van trends en het bedenken van nieuwe concepten. De hogeschool laat ieder jaar slechts een beperkt aantal nieuwe studenten toe. Daarom kent de opleiding een toelatingsprocedure.


Nadat je je hebt aangemel kom je langs voor een assessment. Daarnaast speelt het op juiste wijze vertalen, overbrengen en presenteren van een ontwerp een erg grote rol.

Zo zijn er stylisten werkzaam binnen de reclame-, fotografie-, mode- en interieurbranche. De hbo bachelorstudie Allround Styling is gericht op het vak styling. Je verwerft kennis over alle aspecten van het vakgebied. Daarnaast doe je vaardigheden op als presenteren en bedrijfsvoering. Benieuwd of de design en vormgeving opleiding iets voor je is?


Maar twijfel je nog welke studie het beste bij je past? Hieronder vind je een overzicht van alle Hbo Design en Vormgeving opleidingen in Nederland. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een schooldiploma voor Modestyling. Studenten die de Bacheloropleiding volgen krijgen dus met hun afstuderen een erkend hbo -diploma. Cool Cat, achter de schermen als stylist bij Net werkzaam bij een couturier en zelfs bij Vogue in New York!


Dit is verdeeld over lesdag per week. En dit allemaal in het centrum van Amsterdam. Ook heb ik naast mijn studie genoeg vrije tijd om te werken of om andere dingen te doen. Word fashion designer, influencer, stylist of ga voor de opleiding modemanagement en inkoop.


Klik hier voor meer informatie!

HBO Deeltijd Interieurstyling - Academie Artemis. De Academie Artemis biedt in totaal zes deeltijdopleidingen aan op HBO niveau: Foodstyling, Interieurstyling, Mediastyling, Modedesign, Modestyling en Retailstyling. Stylist worden in de interieurbranche?


Wilt u zich op het gebied van interieur, design en styling ontwikkelen op HBO -niveau? In HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling verdiept u zich in de creatieve kant van binnenhuisarchitectuur. Dan is dit programma zeer geschikt voor u. U krijgt oog voor compositie, verhoudingen en juist materiaalgebruik. We hebben studenten met een vmbo-tl, havo- en vwo-achtergron maar bijvoorbeeld ook studenten die eerder een mbo- of hbo -studie hebben afgerond en studenten die al werken en een carrièreswitch willen maken.


Doorstromen van mbo naar hbo. Na de nivaeu-opleiding tot stylist kun je een hbo opleiding gaan doen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende hbo opleidingen na MBO Junior stylist : hbo Bachelor of Business Administration in Fashion en hbo CMGT, maar misschien ga je liever met producten aan de slag tijdens hbo Industrieel Product Ontwerpen. Je werkt op een ontwerpafdeling (stylingafdeling) van een confectiebedrijf.


Dat kan een afdeling zijn waar dames-, heren- en kinderkleding wordt ontworpen, maar ook een afdeling voor artworks of dessins. Als medewerker styling werk je samen met de stylist een nieuwe collectie uit. Je helpt bij het uitvoeren en ontwikkelen van die nieuwe collectie.


Een stylist modecollecties stelt een kledingcollectie samen voor een kledingmerk of winkelketen. Om kwaliteit te blijven waarborgen is er een numerus clausus ingesteld van maximaal 1eerstejaarsstudenten die worden toegelaten. Interior Design and Styling is in Nederland de grootste hbo -opleiding in dit vakgebied.


Ben je creatief, ambitieus, heb je lef en een passie voor mode? Ben je bereid om heel hard te werken om de uitdagingen in de mode-industrie aan te gaan? In een vierjarige hbo -opleiding biedt AMFI-Amsterdam Fashion Institute je een goede basis voor een carrière in de (internationale) modewereld.


Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts