vrijdag 27 april 2018

Sikkens 9010 hoogglans

Sikkens 9010 hoogglans

Sikkens hoogglans voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Ruim assortiment hoogglans.


Sikkens 9010 hoogglans

U kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Met deze buitenlak bescherm je je houtwerk tot wel jaar lang. Het heeft een hoge glansgraad en geeft een strak eindresultaat. Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Alle tinten wit te mengen.


Een zeer duurzame, hoogglanzende, terpentinegedragen aflak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Door de kras- en slijtvastheid van het product biedt het langdurige bescherming van hout. Geschikt voor hout en dekkende terpentine verf of beitslagen buiten.


Ook geschikt voor goed voorbehandeld metaal, kunststof, gevelbetimmering etc. Verkrijgbaar in prachtige kleuren. De verbindingen in de verflaag worden door het silicone bindmiddel versterkt. Dit zorgt voor een optimaal glans- en kleurbehoud van het schilderwerk.


Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Vandaag besteld bij Verfpoint. Op zoek naar de juiste hoogglans -verf van professionele kwaliteit die tot wel jaar meegaat?


Sikkens 9010 hoogglans

Als je het ons vraagt is dit het beste product op de schildersmarkt van dit. Let op: gebruik wel de juiste grondverf! Wijzonol Dekkend Hoogglanslak: deze buitenlak van Wijzonol geeft een hoogglans afwerking die het beste tot zijn recht komt op een egale ondergrond. Mat, zijdeglans of hoogglans verf?


Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Een hoogglans lak met een hoge dekkracht en uitstekende kantendekking tevens prettig te verwerken.


Sikkens 9010 hoogglans

Een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste. Deze heb je vaak zowel in hoogglans als zijdeglans en ik zou altijd de zijdeglans nemen. Daarbij leveren wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Daarom hoef je nooit te wachten op een aanbieding, bij ons bij je altijd gegarandeerd het goedkoopste uit! Het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing.


Buitenduurzaamheid: tot jaar. UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van ˚C tot.


Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Voor 16:bestel dezelfde dag verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts