vrijdag 6 april 2018

Primer sikkens

Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment!

Rubbol Primer Extra (Biobased certificaat). Deze grondverf uiteraard een aantal voordelen zoals het gemak waarmee hij te verwerken is. De combinatie van het bindmiddel met de lange open tijd zorgt voor een perfecte vloei. Dit leidt tot een streeploos en glad eindresultaat.


De Alphacryl Primer SF heeft een uitstekende dekking en een goed isolerend vermogen. Het product is altijd makkelijk schuurbaar. Dat is prettig tijdens het aanbrengen van het verfsysteem, omdat het ervoor zorgt dat je de laag eenvoudig licht kunt opschuren om daarna door te gaan met de aflak die je wilt aanbrengen.

Deze primer is goed schuurbaar, gemakkelijk verwerkbaar, vochtregulerend en weervast. Geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en tevens voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. Watergedragen, op kleur te maken hechtprimer voor binnen en buiten. Betaal niet langer te veel. Online verf bestellen voor een scherpe prijs!


Met zijn goede hechting en uitstekende vulling is het een universele grondverf van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt deze primer gebruiken voor het gronden en voorlakken van houtwerk zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Dat betekent dat de ondergrond volledig wordt gedekt met de primer.


Enthousiast over de uitstekende hechting, de goede vulling en de hoge dekkracht? De goedkoopste manier om hoogwaardige verf te bestellen, waar zowel vakschilders als doe-het-zelvers graag gebruik van maken. Op deze manier kan iedere verfklus goed gestart worden. Ook kan de grondverf aangebracht worden op voorbehandelde metalen en kunststoffen. Dan is een grondverf de juiste keuze.


Op metaal, kunststof en andere ondergronden kun je het best gebruik maken van een primer. Om de wanden en het plafond mee te schilderen, net als houten kozijnen die goede bescherming en een mooie kleur vragen.

Bestel direct online op verfwinkel. Vandaag bestel morgen in huis! Groot assortiment aan primers. Wilt u meer weten over dit product omdat u toch nog wat.


Deze primer zorgt voor een betere hechting tussen het oppervlak en de verflagen en zorgt daarnaast voor een hogere dekkracht. Het is de perfecte voorstrijk voor binnenmuurverf. De ideale basis, waar zowel vakschilders als doe-het-zelvers graag gebruik van maken.


Je kunt rekenen op een uitstekende hechting en een goede dekking, als twee belangrijkste eigenschappen als je zoekt naar een voorstrijk. Naast het gronden en overgronden van houtwerk is deze primer ook ideaal voor het gronden van PVC en andere kunststoffen. Tevens kan deze grondverf gebruikt worden voor het behandelen en bijwerken van beton. Een echte alleskunner dus!


Rode Noorse den vooraf verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. De houtvochtigheid mag max. Profiteer NU van onze Aktieprijs voor de sikkens primer plus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts