woensdag 18 april 2018

Verticale kunststof lamellen

Verticale kunststof lamellen

Bestel kunststof lamellen eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Goedkoper Dan In De Winkel. Kunststof lamellen Kunststof verticale lamellen zijn ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de badkamer.


Verticale kunststof lamellen

Onze kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse dessins, kleuren en breedtematen. De verticale lamellen zijn standaard 89mm bree in een beperkt aantal kleuren ook in breedtes van 52mm, 70mm en 127mm. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Lamellen van kunststof zijn erg geliefd. Verticale lamellen zijn er in diverse uitvoeringen, met als belangrijkste verschil het materiaal.


Eén van de mogelijkheden waar je je graag mee kennis laten maken zijn de kunststof lamellen. Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit.


Het verschil is dat lamellen in de lengte geopend worden en de jaloezieën op horizontale wijze. Losse kunststof lamellen bestellen, ook geperforeerd leverbaar. Als u alleen uw PVC lamellen wil vervangen en uw rails wil laten hangen. Productietijd: - werkdagen. Binnen het segment van binnenzonwering is de jaloezie met verticale lamellen een veelzijdig product.


Het regelen van de gewenste lichttoetreding is eenvoudig. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast. Geef jouw interieur meer sfeer met verticale lamellen op maat van Verticalelamellenshop.


Ons brede assortiment verticale lamellen stel je eenvoudig zelf samen en wordt volledig naar jouw wensen op maat geleverd. Kies voor aluminium lamellen , textiel lamellen of kunststof lamellen. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons ruime assortiment! Het lamellen assortiment van aluminium, pvc en stof is verkrijgbaar in lamelbreedtes van millimeter en 1millimeter.


Betaalbare verticale lamellen , perfect op maat geleverd. In verband met een verhoogd risico op schade tijdens het transport, leveren wij onze Budget verticale jaloezieën tot een maximale breedte van 2. Voor bredere vensters hebben wij een passende oplossing. Met pvc- lamellen op maat krijg je een kamer helemaal donker, zelfs als er buiten fel zonlicht is.


Pvc- lamellen maak je ook eenvoudig weer schoon. Stoffen lamellen reinig je eenvoudig met een stofzuiger met zachte en schone handborstel. Verano Kunststof lamelgordijn mm. Het PVC is kleurvast, werkt brandvertragend en is door de waterbestendigheid eenvoudig te reinigen.


Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. Alleen zijn lamellen door de vele soorten en dessins ook goed toe te passen in woningen.


Verticale kunststof lamellen

Zelfs voor grote ramen, in aparte vormen en voor vochtige ruimtes. Op zoek naar raamdecoratie voor grote raampartijen? Dan zijn PVC lamellen erg geschikt. Verticale kunststof lamellen op maat, zijn geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor.


Door het materiaal is deze vorm van raamdecoratie eenvoudig schoon te maken. Perfect voor mensen met een huisstofmijt allergie. Bedoeling is vaak om ramen onopvallend af te dekken zodat niemand binnenkijkt, maar bij GAMMA kan je evengoed kleurgetinte verticale lamellen kopen. Waarom kiezen voor verticale lamellen ? Ze zijn decoratief, weren de zon uitstekend en zijn heel geschikt voor grotere ramen en glazen deuren of schuifpuien.


Verticale kunststof lamellen

Dat is een groot voordeel ten opzichte van horizontale zonwering zoals rolgordijn of jaloezieën. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen?


Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts