dinsdag 17 april 2018

Sigma façade pearlcoat matt

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Alle varianten Sigma Verf.


Bekijk ons assortiment en Bestel! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen.


Geschikt voor het afwerken van diverse minerale ondergronden (beton, metselwerk,) en bijzonder goed geschikt voor het onderhouden van gestructureerde ondergronden zoals kunstharsgebonden buitenpleisters en dit zonder haarscheurtjes te vormen. Dit product zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt. Vuil krijgt daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten. Zo blijft de hechting optimaal en behoudt de ondergrond zijn. Het zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten.


Gevelverf voor beschut buitenwerk. De verf is dus ongeschikt voor binnen. Gebruiksdoel Het afwerken van minerale ondergronden, zoals metselwerk en cementgebonden pleisters.


Sigma Façade Coat Matt is gemakkelijk in het gebruik. Wit en vrijwel alle kleuren van de Sigma C21. Mat Bij de beoordeling van de kleuren dient men rekening te houden met het matte eindaspect van de verffilm. Voor het schilderen van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Het overschilderen van bestaande muurverflagen voor buiten.


Toepasbaar vanaf 2°C en R. Deze muurverf heeft een perfect buitenduurzaamheid. Het grote voordeel van deze muurverf is de eigenschap dat er minimale vuilaanhechting. Facade Muurverf van Sigma kopen? Kies nú uw variant en Bestel snel!


Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Quick Rain Resistance Technology. SIGMA Façade Elastocoat Semi- Matt - WIT - Liter. Watergedragen, scheuroverbruggende toplaag voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie.


VOORNAAMSTE - Blijvend elastisch. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Zijdeglanzende watergedragen gevelverf op basis van 1 fijne acrylaatdispersie. Gecertificeerd met het Europees milieulabel EcoLabel. Wij hebben ook in ons assortiment: Sigma facade pearlcoat matt donkere kleur ltr, welke wij zeer voordelig kunnen aanbieden.


Dit komt doordat deze buitenverf toegepast kan worden vanaf 2°C bij een relatieve luchtvochtigheid tot. Bestel Sigma Matt bij een van onze webshops en bespaar! Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts