donderdag 19 april 2018

Foto op vurenhout white wash

Vind white wash het nu op Kensaq. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist.


Foto op vurenhout white wash

Op ieder fotoproduct is maatwerk van toepassing. Dit geldt ook voor een foto op vurenhout met het white - wash effect. Door maatwerk toe te passen, staat het je volledig vrij om geheel jouw eigen afmetingen te kiezen.


Je zit dus niet vast aan vooraf vaste formaten, maar je maakt jouw eigen foto op vurenhout tot op de centimeter nauwkeurig. Ons populairste product is een foto op Vurenhout White Wash. Dit komt doordat de witte laag de foto zijn diepe kleuren behoudt en dus krachtig blijft. Met de ophanghaak zweeft de houtprint fraai en onzichtbaar aan de muur.


Foto op vurenhout white wash

Wanneer jij voor een foto op hout met white wash kiest, dan wordt er, voordat de foto op het hout geprint wordt, een witte laag op het hout aangebracht. Zodra deze witte laag gedroogd is, gaat het paneel of de plaat voor jouw foto op hout naar de printer. Goedekope foto op vurenhout met. Foto op whitewash vurenhout.


Doordat het hout eerst wordt gewhitewashed is je print nog scherper en zijn de kleuren nog mooier! Geen noesten in het gezicht. Natuurlijk wil je geen noest in het gezicht op. Er is ook grootformaat foto op hout bestelbaar!


Tijdens ons online bestelproces wordt de loop van de planken duidelijk getoond. Bij de foto op vurenhout en multiplex is er keuze uit naturel (houtlook), white wash en 1 wit. Bij onze foto op vurenhout kun je kiezen uit horizontale of verticale planken.


Het formaat van je foto bepaalt het aantal planken dat wij gebruiken. Om de kleuren zo echt mogelijk over te laten komen en ook de noesten en vlammen in het hout zichtbaar te houden behandelen we elk paneel met een white wash coating. Kies dan voor de optie foto op hout met whitewash! Op vurenhout krijgt je foto een natuurlijke en lichte uitstraling.


Vurenhout heeft soms noesten in de planken zitten die ook zichtbaar zijn in de foto. Dit versterkt het rustieke karakter van je afbeelding. Vergeleken met vurenhout is larikshout iets donkerder van kleur, wat zorgt voor warme kleuren. Zoek naar white wash op de nieuwe KensaQ.


Wil je een print op vurenhout met extra kleurkracht? De ambachtelijk aangebrachte whitewash behandeling vermindert de zichtbaarheid van oneffenheden, zwakt de houtkleur af en zorgt voor heldere kleuren. Wil je de foto ‘full-colour’ op het hout afgedrukt?


Foto op vurenhout white wash

Het steigerhout wordt eerst voorzien van een witte white - wash laag en daarna met de fotoprint. De lichte en witte delen van de foto worden door de white - wash laag opgevuld. Hier vind je diverse hout soorten waar je jouw foto op kunt afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor stoere steigerhout of het strakke fotoblok. De invloed hiervan op uw foto op hout kunt u zelf beperken door te kiezen voor white wash.


De zijkanten van de houtpanelen blijven altijdonbedrukt, zodathet houtgevoel blijft! Wilt u geen onderbroken lijnen of noesten, kies dan voor de foto op multiplex, berken multiplex uit een stuk. Alle producten worden in eigen huis op maat gemaakt. Dit zorgt voor zichtbare kieren.


Houten accessoires in het algemeen zijn tegenwoordig een echte woontren dus een foto op vurenhout kan in geen enkel trendy interieur missen. Een foto op planken voor binnen is een echte interieurtrend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts