maandag 9 april 2018

Ggl c02

Voor alle merken dakramen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Velux GGL-Cen Velux GGL -102. Deze zorgt ervoor dat je niet tegen de rol met stof kijkt. Ook heeft ons rolgordijn aluminium zijprofielen en een onderlat voorzien van een borstel.


Ggl c02

Deze voorkomen nagenoeg alle lichtkieren. Snel goed en goedkoop sturen wij gratis dakraam rolgordijnen naar u toe diverse verduisterende gordijnen. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven, behalve de GGL maar die is te vervangen door de FK06.


Online bestellen, op maat gelever scherpe prijzen. Dat kan u duizelen, u koopt tenslotte niet iedere dag een dakraam. Vind hier technische informatie, prijzen, afmetingen, adviezen en brochures. VELUX helpt u graag en geeft. Het product is eenvoudig in te korten.


Ggl c02

De stof is ingesloten in zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden. Het rolgordijn bedien je met de onderlat. Pinewood with a clear varnish TOPfinish. Ideal for windows positioned above head height. Designed to allows easy cleaning.


Ventilation is easy to adjust and there is a built-in barrel bolt. Luxe verduisterende rolgordijn. Hier vindt u snel welk formaat dakraam u kunt laten plaatsen. Deze gegevens vindt u op het typeplaatje in de linker -of rechterbovenhoek van uw raam, achter de ventilatieklep.


Controleer je e-mail adres. Heeft u bijvoorbeeld een GGL of GGL 6dan wordt dat de GGL SK06. Het nummer van uw oude dakramen vind u aan de rechter bovenkant van het kantelgedeelte, zie foto. Deze omrekentabel maakt het mogelijk om probleemloos uw oude velux dakraam te vervangen.


Als u het velux dakvenster naar u toe kantelt, ziet u aan de rechter bovenkant een typeplaatje zitten. Mail het type nummer van uw velux dakraam door met uw adresgegevens en ontvang een scherpe prijs voor het vervangen van uw oude velux dakraam. Het raam is voorzien van dubbelglas.


Bijhorende gootstukken worden geleverd bij het tuimelraam. Bediening met greep aan de bovenkant (zie foto). Eenvoudig online bestellen. Bereken online je gratis offerte!


Vergroot je ruimtegevoel met een dakraam gordijn. Zo krijg je natuurlijk daglicht binnen op je zolder en verruimt deze jouw zolderplek. Bij het bestellen van beglazing is het doorgaans nodig om de afmetingen in de breedte en de hoogte te vermelden.


Ggl c02

Dakraam gordijn kopen bij GAMMA. Bij Glaskoning wordt het u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts