maandag 16 april 2018

Industriespiegel

Industriespiegel

Deze industriespiegel kan zowel binnen als buiten toegepast worden en wordt geleverd met bevestigingsbeugel E. Het materiaal is keer sterker dan glas in dezelfde dikte. De spiegels zijn leverbaar in glas, polycarbonaat en acryl. Omdat er meerdere formaten leverbaar zijn, is er voor iedere situatie een passende. Het Sekurit veiligheidsglas, dat bij breuk in kleine stukjes verbrokkelt, biedt u de hoogste veiligheid. De industriespiegel EUCRYL van stootvast acrylglas biedt beeldkwaliteit zonder vervorming.


Industriespiegel

Een binnenspiegel kenmerkt zich door de rand. Of liever gezeg het ontbreken van een rand. Omdat een binnenspiegel dus niet is uitgevoerd met een ran mag deze vorm van een verkeersspiegel uitsluitend binnen worden gebruikt. Deze spiegel is ontwikkeld om de ? Door de kromming van de spiegel wordt het zicht verhoogd. Hij is TÜV gecertificeerd.


Dit artikel kunt u niet afhalen aan ons magazijn te Oss. Naast de industriespiegel hebben wij ook de binnenspiegel in ons online assortiment opgenomen. Lichtgewicht, slagvast acrylglas industrie observatiespiegel in briljante optische kwaliteit. Ideaal voor fabrieken en magazijnen, ter controle van fabricage processen, personeel en vrachtverkeer. Voor binnen en buiten gebruik.


Magazijninrichting beschikt over een groot assortiment veiligheidsartikelen! Is een weer- en UV-bestendige veiligheidsspiegel en is daarmee dus ook geschikt voor binnen- en buitengebruik op parkeerplaatsen en bedrijfsstraten, in werkhallen etc. Het heldere spiegeloppervlak en de groothoekwerking zorgen voor een perfect overzicht. Industriespiegel Standard.


Glas, bijzonder helder en zeer goede reflectie. Je hebt hiermee een prima zicht over onoverzichtelijke punten in het magazijn maar ook op uw buitenterrein. BIMEX levert de enige, exclusieve spiegel die nooit meer beslaat! Door het toepassen van de unieke JISLON HYDRO-KLEAN technologie van SJC-Japan behoren problemen. High Impact polyester frame - incl.


Industriespiegel

Onze voornaamste activiteiten zijn het. Safety Support BV ondersteunt bedrijven op het gebied van veiligheid in hun bedrijfsruimte(n). Einfach zu montieren an einem Rohrpfosten oder Wandarm Ø mm. Für Montage an einem Rohr Ø mm liefern wir Adapter Artikelnr. Das klare Spiegelbild bleibt viele Jahre erhalten.


Der Spiegel wird geliefert mit Halterung E. DANCOP industriespiegel check mirror. Bekijk uitvoeringen Vanaf € 21excl. Zoekt u iets wat niet op de website staat, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


Industriespiegel

Op zoek naar een industriespiegel die onbreekbaar is? Dan zijn de industriespiegels van polycarbonaat de beste oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts