vrijdag 20 april 2018

Zelf 3d badkamer ontwerp maken

Stel nu zelf je ideale badkamer samen met onze eenvoudige 3D ontwerptool. Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Een badkamer ontwerpen van hoge kwaliteit voor elk budget. Heb je al ideeën over de indeling van je badkamer ? Ontwerp zelf je badkamer in 3D.


Met het 3D ontwerpprogramma van Bad in Beeld kan je eenvoudig starten met het ontwerpen en indelen van je nieuwe badkamer. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp je eigen badkamer. Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer , is het belangrijk om een goed begin te maken. Bij ons kun je daarom terecht voor het gratis laten maken van een 3D - ontwerp van jouw droombadkamer.


Zo brengen we jouw wensen in beel op basis van de afmetingen van jouw badkamerruimte. Badkamer ontwerpen : gratis ontwerp en voorbeelden. De badkamer ontwerpen is gemakkelijker dan veel mensen denken, u kunt daarvoor gewoon gebruik maken van onze 3D badkamerplanner. Gebruik de plannen om een grote of kleine badkamer te ontwerpen , afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft.


Je kunt hier heen-en-weer klikken zonder dat je ontwerp vast is. Stap 3: Ruimte betegelen Bij stap krijg je een 3D weergave en krijg je een indicatie van je toekomstige badkamer als je ook tegels kiest. Natuurlijk staan niet alle stijlen er in maar deze stap is bedoeld voor een indruk van de toekomstige badkamer. Zij hopen dat je jouw ontwerp laat nakijken door een adviseur, die jou graag een badkamer verkoopt. Maar dat ben je natuurlijk niet verplicht.


Ga je zelf een badkamer ontwerpen ? Houd dan rekening met de volgende punten. Geef de juiste afmeting van je badkamer op. Vooral in kleine badkamers kan elke centimeter het verschil maken. Bij Baderie helpen we je niet alleen bij een slimme indeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview.


Zelf 3d badkamer ontwerp maken

Dan ontwerp je niet alleen je nieuwe badkamer , maar kun je deze ook direct ervaren. Dan weet je nog beter waarvoor je kiest. Ga dan direct aan de slag met onze 3D badkamer tool!


Speciaal voor je gemaakt om jouw badkamer ideeën uit te beelden of om jouw toiletruimte in te delen. Probeer diverse combinaties, speel met tegels en doe direct nieuwe badkamerideeën op. Het grafische ontwerp in 3D geeft je meteen een realistische indruk van je badkamer of toiletruimte. Hulp nodig bij uw ontwerp ? Uw nieuwe badkamer ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? U bespreekt uw wensen, u ontvangt een gedetailleerde 3D tekening en wij verzorgen de gehele montage wanneer het u uitkomt.


Zelf 3d badkamer ontwerp maken

Om ervoor te zorgen dat uw ontwerp met de werkelijke omstandigheden overeenkomt, voegt u bij stap twee heel eenvoudig bestaande ramen, deuren en aansluitingen in. De 3D -badkamerplanner houdt rekening met deze informatie bij uw verdere planning, zodat u uw badkamer kunt ontwerpen zonder later ongewenste verrassingen tegen te komen. Je eigen woning ontwerpen aan de hand van een 3D -tekenprogramma was nog nooit zo eenvoudig. Boek uw Hotel in Marken online.


Zo maak je zelf een ontwerp. Je bepaalt de afmetingen van de ruimte en plaatst zelf het sanitair op de gewenste plek. Je kunt de ruimte vanuit verschillende invalshoeken bekijken.


En met de 3D optie krijg je een heel realistisch beeld. Daarvoor kan je aan de slag met onze Bathroom Designer, een speelse en eenvoudige tool om je gedroomde badkamer te ontwerpen in 3D. Geef er de afmetingen in van de ruimte en dan begint de fun.


Vervolgens maken we een afspraak om een badkamer ontwerp te maken. Hierin verwerken wij uw wensen en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden binnen de beschikbare ruimte. Een andere hindernis waar je mee te maken kunt krijgen, is het inpassen van je wensen in de ruimte van je badkamer.


Want past dat wel, zo’n groot bad? Gelukkig kun je zelf heel snel het antwoord vinden op die vragen. Op onze website vind je namelijk de 3D badkamerplanner. Het inrichten van je ideale badkamer met de tool reikt van het sanitair tot wandbekleding en, desgewenst, accessoires. Je kiest uit een uitgebreid aanbod aan modellen, stijl en afmetingen, zodat je aan het einde van de invuloefening een gedegen en compleet 3D - ontwerp hebt.


Als je alles ingevuld hebt, kun je je ontwerp bekijken. Naast planners die je helpen met het opstellen en het op maat maken van je meubels, hebben we ook planners voor het inrichten van bepaalde ruimtes in je huis. Zo helpen we je met het inrichten van je huis, kantoor, badkamer en slaapkamer.


Zelf 3d badkamer ontwerp maken

Bestel je ontwerp direct online of neem je persoonlijke code mee naar een IKEA winkel bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts