vrijdag 20 april 2018

Bonsai kandelaar

Bonsai kandelaar

Koop nu kandelaars voor uw huis. Vind de nieuwste collectie. Alle kandelaars vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Ontdek ons unieke assortiment kandelaars.


Bonsai kandelaar

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. De vorm is met een laser gesneden uit een stuk staal van millimeter.


Hij is verkrijgbaar in de kleur zwart en geschikt voor in de eet- of woonkamer. Hij is gemaakt van een metaalsoort, namelijk: ijzer. Hierdoor is de kandelaar eenvoudig afwasbaar.


Mooie lasergesneden kandelaar met modern design. Deze is geschikt voor standaard theelichtjes. Bonsai kandelaar voor kaarsen. Een echte eyecatcher op tafel die ook beschikbaar is in een kleinere uitgave.


Afmetingen: Hoogte 37cm x Breedte 65cm x Diepte 5cm. Prachtig van eenvoud deze kleine kandelaar. Je zet hem overal neer voor instant sfeer aan tafel. Leuk als cadeau voor jezelf of een ander.


Bonsai kandelaar

Je zou meerdere kandelaren bij elkaar kunnen zetten of kiezen voor de grotere uitgave. Echt design, gemaakt van Ijzer, ontworpen door Roderick Vos en geproduceerd. Voor het ontwerp liet Vos zich inspireren door zijn interesse in de Aziatische kunst en cultuur, nadat hij voor zijn werk jaren in Japen en Indonesië.


Deze kandelaar is uitgevoerd in zwart, heeft jaar garantie en is voor binnen. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bekijk ons unieke assortiment kandelaars.


Bonsai kandelaar

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Als je het vuur maar brandend houdt. Traditie en techniek komen samen in een op het oog eenvoudig ontwerp. Ontwerper Roderick Vos ontwierp voor het merk Functionals de Bosai kandelaar. De voorliefde voor kunst en cultuur komen samen in deze prachtige kandelaar gemaakt van metaal.


Deze sfeervolle kandelaar geeft een Aziatisch tintje aan de ruimte. Magische eenvoud Vos heeft jarenlang op Java gewerkt en gewoond. Kandelaars en kaarsenstandaards geven je kaars houvast, maar ook uitstraling.


Ga voor romantisch met een zilveren kandelaar of juist voor stoer met een robuuste houten kandelaar. Grote kandelaars geven een ruimte status, terwijl meerdere verschillende kandelaars bij elkaar een speels effect teweegbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts