donderdag 12 april 2018

Scandinavische stijl wonen

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!

De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Vind alles snel en eenvoudig in één handig overzicht op jouw Startpagina.


Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Scandinavisch wonen in een Scandinavisch interieur. Op deze pagina vind je wooninspiratie voor het inrichten of.

De stijl kenmerkt zich door eenvou rust, minimalisme en functionaliteit. Witte muren en vloeren worden gecombineerd met koele kleuren en grijstinten. Die lichte kleuren zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel.


Thuis wil je tot rust kunnen komen. Ga voor de complete look of mix ‘m juist met jouw eigen stijl. Voordat we er helemaal induiken, hebben we nog wat handige weetjes voor je. Je ziet daar op de foto al gelijk een fraai voorbeeld van: een houten huis, in dit geval gecombineerd met wat moderne elementen.


Fijne zitmeubelen, goed afgewerkte kasten en dressoirs. Zorg ook qua kleurgebruik voor eenvoud en kies een lichte basiskleur met hooguit één of twee accentkleuren. Ga dan voor frisse pastellen in bijvoorbeeld groen, roze of blauw.


Kun jij ook zo wegdromen bij die prachtige Zweedse en Noorse huizen? Ze maken gebruik van natuurlijke materialen, zoals blond hout en stoer leer. Gecombineerd met houten vloeren en mooie designspullen. Geen kitscherige poespas en onnodige details.


Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst. Deze grondstof is rijkelijk voorradig in Finlan Denemarken en Zweden. En gelukkig maar want ik ben zelf ook een groot liefhebber van de stijl van onze bovenburen.

Benieuwd hoe jij met al die lichte kleuren toch een sfeervol interieur creëert? Het lijkt alsof er een fris briesje doorheen waait, zonder dat het afdoet aan de knusse, warme uitstraling. Het is een stijl met veel contrasten en verschillende texturen, zonder dat het zijn rust en eenvoud verliest. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.


Diverse artikelen in één handig overzicht. Uit het werk van diverse interieurarchitecten en andere professionals hebben we de mooiste foto’s voor je op een rijtje gezet. Weet je al wat jouw favoriete stijl is? Zoek hier de leukste accessoires en haal Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken naar Nederland.


De producten in deze categorie kunnen ook goed gebruikt worden in een industriële woonstijl. Met basic kleuren zoals grijs, zwart en wit, maar ook met toevoegingen van pastel tinten en grafische prints. Stoere en pure items van materialen zoals hout, metaal en beton. En fijne en zachte items van mooie stoffen zoals wol en katoen.


De meubels zijn functioneel en geven rust in het interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts