donderdag 6 februari 2020

Sikkens rubbol primer plus

De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Betaal niet langer te veel. Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Beschikbaar in heel veel kleuren.


Sigma verf tot maar liefst korting.

Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL. Rode Noorse den vooraf verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. De houtvochtigheid mag max. Het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en.


Also suitable as a mid coat for protection of steel, non-ferrous metals and hard plastics, pre-treated according to prescribed system. Zoek een kleur uit de meest gebruikte kleurenwaaiers. Profiteer NU van onze Aktieprijs voor de sikkens primer plus.

Ook kan de grondverf aangebracht worden op voorbehandelde metalen en kunststoffen. Deze grondverf uiteraard een aantal voordelen zoals het gemak waarmee hij te verwerken is. Bekijk dan snel ons assortiment! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Groot assortiment aan primers. Vandaag bestel morgen in huis!


Met zijn goede hechting en uitstekende vulling is het een universele grondverf van hoogwaardige kwaliteit. Afwerken met twee lagen van een lak uit het RUBBOL -gamma. Hecht goed op diverse ondergronden zoals geveltimmerwerk en voorbehandelde metalen en kunststoffen. Hechting Uitstekend op kaal hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. Overschilderbaarheid Goed overschilderbaar met zichzelf en alkydharsverven.


Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Je kunt deze primer gebruiken voor het gronden en voorlakken van houtwerk zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Dat betekent dat de ondergrond volledig wordt gedekt met de primer. Als wij schilders naar bijde producten vragen krijgen we vooral te horen dat. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Anderen helpen ons de werking. Het is de beste basis voor onderhoudsschilderwerk. Goed vullende en dekkende grondverf voor binnen en buiten. Zeer geschikt voor het gronden van kaal hout, MDF en het overgronden van oude verflagen op hout en metaal.


Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. Hieronder enkele producten die een goede verwerking garanderen. Primer plus hecht goed op hout, maar kan ook worden toegepast op metaal en kunststof wat al voorbehandeld is.


Rubbol AZ, Rubbol Satura, Rubbol EPS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts