woensdag 5 februari 2020

Screenline zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 95. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Uitstekende zonwerende eigenschappen. Dit innovatieve systeem van Pilkington is volledig geïntegreer is vrij van onderhoud en dus duurzaam.


Zo draagt de zonwering voortaan bij aan de uitstraling van uw woning.

De zonwering wordt niet vies, u hoeft hem dus nooit schoon te maken. En het oogt ook nog eens bijzonder fraai. Kortom, de ideale oplossing voor onder meer keuken, badkamer, kantoor, woonkamer en dakkapel!


Het is uitermate geschikt voor zonwering of raambekleding in kantoren, scholen en ziekenhuizen als buitenbeglazing en bijvoorbeeld in scheidingswanden. U kunt zich voorstellen dat dit bij een toepassing in doucheruimtes en in keukens een groot voordeel oplevert. Doordat uw zonwering volledig geïntegreerd tússen het isolatieglas zit, heeft u geen last meer van stof, vuil en vocht op uw jaloezieën en plissés. Het onderhoudsvrij gebruik was doorslaggevend voor dit besluit. Uw zonwering beschermd door glas.


Screenline binnenzonwering.

Deze vorm van zonwering kan niet meer vies of vet worden. Bovendien kan uw zonwering niet meer beschadigen. Zo kan h et systeem past perfect bij de energiebewuste huishoudens van tegenwoordig. Je kunt de zonwering op uw gewenste stand zetten en zo optimaal gebruik maken van de zonne-energie als warmtebron. Dat is een innovatief systeem waarbij de zonwering in uw isolatieglas geïntegreerd is.


Doordat vuil en wind geen vat meer hebben op uw zonwering blijft deze als nieuw. Vanaf nu draagt uw zonwering bij aan de uitstraling van uw woning. Daarnaast is het de ideale oplossing voor een draaikiepraam, waarop je met dit product ook zonbescherming kunt plaatsen. Als u de zonwering sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmd. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen.


De HR coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft. U hoeft dus niet meer bang te zijn dat de lamellen beschadigen of smerig worden. Le store intégré au vitrage. Het systeem biedt alle voordelen van isolatieglas en biedt daarbij geavanceerdere zonwering en lichtregulering.


Een hightech systeem dat aan strenge normen voldoet betreffende kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Jansma Burdaard biedt u de ultieme oplossing voor binnenzonwering. De lamellen zitten tussen het glas en zijn door middel van een eenvoudige bediening optrekbaar.


Jaloezieën en zonwering tussen glas, stijlvol, praktisch en zeer duurzaam.

Toepassing in standaard situaties. Dubbel isolatieglas van hoogwaardig Pilkington fabricaat met zonwering tussen de glasplaten in de spouwruimte. Het product verandert de eigenschappen van het isolatieglas niet en wordt er volledig door beschermd. Voor zowel binnen- als buitenzonwering zit u goed bij Select Windows Bijster.


Voor buitenzonwering hebben wij rolluiken, screens, knikarmschermen en markiezen van het merk Degafit. Zonlicht weren en sfeer creëren. Zonwering voor binnen en buiten.


Fel zonlicht kan erg hinderlijk. De jaloezie wordt geplaatst in de ruimte tussen de twee glasplaten. Dat heeft een aantal voordelen. De screenline jaloezie vangt geen stof en heeft daardoor geen onderhoud nodig.


U bespaart ruimte omdat er geen jaloezie achter de ruit geplaatst hoeft te. Drie verschillende types zonwering. InBlindz is raambekleding en zonwering tussen glas.


Jaloezieën, plissés en duplissés, toe te passen op elke woon- en werkomgeving!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts