woensdag 12 februari 2020

Zelf stickers maken thuis

Instrijk- en Zelfklevende Labels. Keuze uit illustraties! Eigen Tekst en Superkwaliteit! Wij maken goedkoop alle stickers. Zelf stickers maken is makkelijk!


Zelf stickers maken thuis

Ik leg uit hoe je zelf printbare stickers kunt maken maar je mag ook mijn ontwerp printen (en kleuren). Print je eigen ontwerpen op stickers die geschikt zijn voor verschillende ondergronden als papier, glas en plastic! Met je eigen stickers kun je van alles, labels maken , stickers voor de kinderen of misschien wel als cadeau. Op deze pagina leer je hoe je zelf stickers kan maken met de Brother ScanNCut snijplotter en jouw Inkjet- of laserprinter. In deze app kun je zelf stickersets maken door op het plusje rechts beneden te tikken of door een van de twee voorgeselecteerde sets te gebruiken.


Je maakt een sticker door een leeg vierkant te selecteren. Je komt vervolgens in de ‘edit mode’. Je hebt hier transparante etiketvellen voor, maar het kan ook gewoon op plakfolie. Hiervoor moet je die eerst in a4formaat knippen. Gedaan met naar een drukker te stappen voor stickers (tenzij het goedkoper uitkomt natuurlijk).


Nu kan je zelf stickers maken van bij jou thuis zonder veel inspanning en met alledaagse apparatuur (een doodgewone printer). Het enige dat je hiervoor nog in huis moet halen is stickerpapier (en liefst sticker printpapier als je wilt printen). Dan zit er niets anders op dan ze zelf te maken.


Heb je zin in een nieuw knutselproject? Probeer eens stickers te maken ! De full colour stickers zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Iedere interactie met een klant is een kans om indruk te maken.


Zelf stickers maken thuis

Daarom maken we het zo eenvoudig om je eigen stickers te maken en een consistente, professionele look te creëren. Onze gepersonaliseerde stickers worden in full-colour geprint op vellen van wit papier en zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten. Onze webshop is ingedeeld in verschillende categorieën. Zo kunt u gemakkelijk in één overzicht zien wat er mogelijk is bij Dr. U kunt kiezen uit stickers voor zakelijke doeleinden, maar ook uit stickers voor particulier gebruik, te denken aan interieur of auto.


Boek uw Hotel in Marken online. Dat vind ik het zelf niet waar omdat je ook met een gewone printer en een schaar je eigen plannerstickers kunt maken. Omdat ik geen grote stickers wilde maken , was dit perfect.


Zelf stickers maken thuis

DIY HAAR SCRUNCHIE ZELF MAKEN. Bij Signin vind je alles op het gebied van vinyl stickers. Je kunt je stickers helemaal zelf ontwerpen. Vrijwel elk ontwerp kan worden afgedrukt in hoge kwaliteit.


Zo krijg je super originele stickers die je zelf hebt gemaakt. Niet alleen leuk trouwens voor moeders met kinderen, maar ook voor allerlei andere gelegenheden. Zo kan het ook voor zakelijk gebruik handig zijn om zelf stickers te kunnen. Dan is een magneetsticker een mooie toevoeging voor jou.


Zelf stickers maken thuis

Auto stickers bestellen Het bestellen van je auto stickers en je auto stickers laten maken gaat volledig via onze webshop. Wil jij je eigen ontwerp realiseren tot een hoogwaardige sticker ? Wij beschikken over diverse programma's op onze website om dit te realiseren. Wij bieden hier twee verschillende soorten stickers aan. Ons assortiment bestaat uit Full Colour en Vinyl.


Met uw inkjet- of laserprinter kunt u eenvoudig zelf stickers printen. Er zijn vele soorten stickervellen. Stickers maken of ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts