woensdag 12 februari 2020

Sikkens rubbol finura

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Beschikbaar in heel veel kleuren. Sikkens verf koop je online bij Verfonline-XL.


Sigma verf tot maar liefst korting. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! In tegenstelling tot andere lakken op terpentinebasis zal de lak minder snel vergelen.


Daardoor is deze lak ideaal om binnen te gebruiken. Het is PU-alkydhars hoogglanslak, waar je zowel binnen als buiten gebruik van kunt maken. Dankzij de geringe donkervergeling van dit product is het populair bij zowel vakschilders als ervaren doe-het-zelvers. In vergelijking met andere alkydharsproducten heeft Rubbol Finura Satin minder donkervergeling.


Sikkens rubbol finura

Deze zijdeglans lak is een gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken op de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Deze hoogglanslak met gemodificeerde traditionele alkydhars is geschikt voor het aflakken van de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die wel volgens de voorschriften zijn. Bent u op zoek naar RubbolFinura? Bekijk dan snel ons assortiment! Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Naar keuze gronden met Rubbol WM 26 Rubbol WM 2of Rubbol Primer. Schuren en, indien nodig, repareren met Polyfilla Pro W3of Polyfilla Pro W3en waar nodig plamuren met Kodrin Plamuur. Licht schuren en voorlakken met Rubbol Finura Satin.


Licht opschuren en aflakken met Rubbol Finura Satin. Deze verf is geschikt voor het afwerken van hout, staal en voorbehandeld kunststof. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Gronden met Rubbol Primer plus. Afwerken met twee lagen Rubbol Finura Satin.


Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Sikkens rubbol finura

Bellen kan natuurlijk ook! Het product is geschikt voor binnen en buiten. GEBRUIKSDOEL Het kan gebruikt worden voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen. Let wel in sommige gevallen zult u eerst een geschikte primer moeten gebruiken.


Het grote voordeel van deze technologie is dat de lakken ‘ouderwets’ gemakkelijk te verwerken zijn. Het voordeel van deze lak is dat de donkervergeling gering is ten opzichte van andere alkydhars producten. Hierdoor bent u gegarandeerd van het beste resultaat. PU alkydhars zijdeglanslak met geringe donkervergeling. Voor 21:bestel vrijdag in huis!


Dit product wordt vooral gebruikt voor buiten. Voor doehetzelvers is het ook binnen te gebruiken, maar pas op: in wit zal deze verf binnen vergelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts