dinsdag 4 februari 2020

Verticale raamdecoratie

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Vind raam decoratie het nu op Kensaq. Alle raamdecoratie vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie.


Speel met patronen of blijf bij iets eenvoudigers met onze minimalistische effen.

Verticale lamellen zijn erg geschikt voor grote raampartijen. Met onze kant en klare lamellen maak je van jouw huis of kantoor een sfeervol geheel. In onze collectie verticale lamellen vind je zowel kunststof als stoffen uitvoeringen.


Stoffen lamellen laten meer licht door dan pvc-lamellen. Lamellen hangen verticaal , van boven naar beneden. Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling.


Perfect wanneer je van een modern en trendy interieur houdt. Doordat de lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel.

Hierdoor hoef je deze zelden schoon te maken. Dit alles vinden wij heel gewoon. Bij de interieurspecialist vind je een ruim assortiment horizontale én verticale jaloezieën in verschillende modellen en kleuren. Doe nu online inspiratie op en bezoek een verkooppunt in de buurt!


Je kunt hier allerlei kanten mee op. Raamdecoratie kopen bij KARWEI. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins. Waar koop ik verticale lamellen? Dealers in heel Europa verkopen onze swings.


In de showroom van de dealer kun je onze maatwerk raamdecoratie zien en krijg je deskundig advies. Ook zorgt de dealer voor het inmeten van de ramen bij je thuis én het monteren van de swings. Je huis voorzien van raamdecoratie is zoveel meer dan alleen het plaatsen van jaloezieën of (rol)gordijnen. Het is het creëren van een thuis waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Goedkoper Dan In De Winkel.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Grote collectie raamdecoratie hier! Daarbij zijn deze lamellen ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals stof, PVC en aluminium.

Door dat ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, is de verticale jaloezie de ideale manier om privacy te krijgen in uw kantoorruimtes en zijn het alternatief voor traditionele gordijnen of aluminium jaloezieen, terwijl u tegelijkertijd de hoeveelheid zon en warmte in uw kamers kan controleren. Winsol geeft aan je ramen een extra dimensie dankzij een uitvoering van je raamdecoratie in stof of PVC. Aan een kleine meerprijs heb je dan verticale lamellen op maat.


Geen tijd om zelf je raambekleding te meten of te monteren? Ontdek ons aanbod online of laat u adviseren door een van onze dealers. Onze collectie bestaat uit: rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, paneelgordijnen en meer! Raambekleding op maat gemaakt. Sneller maatwerk bestaat er niet.


Rolgordijnen, verticale lamellen, hortizontale jaloezieen, insecten horren, duo-rolgordijnen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts