dinsdag 11 februari 2020

Vacature lijstenmaker

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Op zoek naar een nieuwe baan als Lijstenmaker ? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Lijstenmaker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.


Let op: Er zit nóg een lijstenmakerij in de Maasstraat. Wij zoeken voor de winkel in de maasstraat in Amsterdam een nieuwe collega: of dagen in de week, de zaterdag is een must! Om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt gebruiken wij cookies. Wilt u liever niet dat wij cookies plaatsen, pas dan uw browserinstellingen aan of klik op. LUX Nijmegen in Nijmegen zoekt een Assistent Controller voor uur.


Hiermee wordt uw passe-partout altijd perfect op maat gesneden en kunnen de meest uiteenlopende vormen worden gesneden. Zelfs logo’s en letters zijn mogelijk. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Ben jij sociaal, positief en servicegericht? Toe aan een nieuwe baan in de techniek?


Vacatures lijstenmaker gezocht? Bij ons vind je alle lijstenmaker vacatures. Bekijk de vacatures en solliciteer direct! De vacature is niet meer beschikbaar. Glashandel Wybenga in Franeker is dé specialistische glashandel voor jacht- interieurbouw, museum, galerie en lijstenmaker.


Op dit moment hebben wij een vacature voor een. Expeditiemedewerker (fte) In je rol als expeditiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het snijden van enkel en gelaagd glas. Sinds vele jaren hebben wij ervaring als lijstenmaker. Voor een aantal vaste opdrachtgevers maken wij lijsten die hun afzet in geheel europa hebben. Ook adviseren wij onze klanten graag persoonlijk over een passende lijst voor hun kunstwerk.


Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Opleiding en certificering van lijstenmakers. Omdat we nu werken aan een opleiding voor lijstenmakers , was het zinvol om ook een cursus en aansluitende certificering op te zetten voor reeds bestaande lijstenmakers. Welkom in de backoffice van de website van Larson-Juhl Nederlan België en Luxemburg.


Informatie over het beroep Lijstenmaker op Mijnzzp. Zorg dat uw zzp of mkb bedrijf ook. Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in ZOETERMEER? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak.


Zoek jij ervaringen van een Lijstenmaker ? Wil jij werken als lijstenmaker ? Eerst de ervaringen van deze lijstenmaker werknemers lezen! Deze bedrijven bieden misschien ook lijstenmaker vacatures aan. Nederland en is als fabrikant niet meer weg te denken in de wereld van aluminium.


Lijstenmakerij Partout, een lijstenmaker in Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal, voor al uw inlijstingen, posters en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts