woensdag 12 februari 2020

Sikkens rubbol xd gloss ral 9001

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bekijk dan snel ons assortiment!


Bovendien is deze verf te mengen in iedere gewenste kleur! Dit is net het witte er even af maar toch niet zo koud als spierwit. Andere veelgekozen kleuren zijn.


UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van ˚C tot ˚C. Deze hoogglans verf is van de hoogste kwaliteit en daardoor favoriet bij vele professionele schilders.


Sikkens rubbol xd gloss ral 9001

De verf is lekker makkelijk aan te brengen met een roller of kwast. Dit vindt u bij geen enkel ander merk terug! Dit zijn schildersproducten waar schilders al sinds jaar en dag gebruik van maken. De scherpste Prijs van NL.


Verven van topmerken op voorraad. Sigma verf tot maar liefst korting. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


Daarnaast beschermt deze buitenlak tegen UV en behoudt optimaal kleur. U kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Deze verf beschikt over de volgende. Rubbol XD Semi- Gloss (TDS) TDS. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.


Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. Bestel uw hoogglans verf voor buiten online bij Bestelverf. Wij zijn zeer voordelig met hoogglans verf voor buiten! Professionele buitengewoon duurzame hoogglanzende aflak voor buitentoepassing. Dit product is geproduceerd volgens de StAR technology (Styrene Acrylic Reinforced Technology).


Dit is een unieke bindmiddelcombinatie met verlaagde hoeveelheid oplosmiddelen. Voor het aflakken van hout, non-ferro metalen,en diverse kunststoffen. Deze hoogglanslak is extreem weerbestendig en biedt wetenschappelijk bewezen bescherming tegen uv-straling.


Hierdoor geeft deze lakverf tot wel jaar bescherming en is hij onderhoudsvrij. Deze synthetische verf heeft een levensduur van 8-jaar. De buitenduurzaamheid is mede zo groot door de UV-filter die de verf bevat. Goed om te weten: je kunt alle kleuren in iedere verf soort laten maken.


Hieronder hebben we een aantal kleuren voor je geselecteerd. Hij is daarnaast geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen die al zijn voorbehandeld. Sikkens rubbol xd semi gloss de nieuwe standaard voor buitenlakwerk, dan hebben we het over sikkens rubbol xd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts