woensdag 5 februari 2020

Spuitapparatuur verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Met al meer dan jaar ervaring in de branche, heeft Van den Belt spuitapparatuur een breed productprogramma samengesteld. Wij blijven op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op en rond spuitapparatuur. Hiervan kunt U als klant profiteren, zodat U zich kunt blijven concentreren op Uw eigen vakgebied.

Wij leveren diverse spuitapparatuur en accessoires, zowel hogedruk als lagedruk, luchtaangedreven en airless systemen, voor producten met een lage of hoge viscositeit. Graco is de marktleider op het gebied van verfspuiten, zoals Graco Airless, Graco HVLP, Graco Airmix en Graco Finish Pro. Met een Graco spuitinstallatie kun je snel en makkelijk verf verspuiten. Ultieme verplaatsbaarheid – op de werkplek of van de ene werkplek naar de andere. Binnen enkele seconden klaar om de spuiten – spuit nog meer soorten verf zonder verdunning, door simpelweg de druk aan te passen.


Vanwege de hoge vloeistofdruk bij Airless spuiten kan de verf met grote snelheid aangebracht worden. Het verwerken van vloeistoffen is één van de specialiteiten van Wiltec. Alles wat je maar kunt bedenken voor het verwerken van vloeistoffen, is bij Wiltec verkrijgbaar.


HVLP techniek zijn: mooier resultaat, sneller grote oppervlakten voorzien, direct uit de emmer verf aanzuigen. Tevens door het grotere vermogen kunt u hiermee snel grote oppervlakten voorzien van alle soorten verf. Airless verfspuiten kenmerkt zich doordat de verfspuit direct verf uit de emmer opzuigt.


Dan kunt u schoon, snel en met een prachtig resultaat werken. Paint It biedt het gehele programma aan verfspuitapparatuur van bovenbeker tot Hot airless 2K systemen en automaatspuitinstallaties. Spuitapparatuur is en blijft tenslotte maatwerk afgestemd op uw behoeftes. Onze merken zijn: Graco, Walther.


De spuitapparatuur van de MP- en LP reeks is uitgerust met robuuste, compacte, goed uitgebalanceerde frames, die de pomp beschermen en ervoor zorgen dat deze eenvoudig kan worden meegenomen.

De pomp is het hart van elke airless verfspuit en deze verfspuitapparatuur is uitgerust met de nieuwe Pro-Duty Quick Repair Pump van Airlessco met nastelbare pakking waardoor u kunt doorgaan met spuiten. Op onze webshop hebben wij voor u een kleine selecetie gemaakt met de meest verkochte, maar mocht u interesse hebben in een spuit die niet op onze webshop staat vermeldt, neem gerust contact op met onze verkoopafdeling voor een aanbieding op maat. Je hoeft dus geen verf over te gieten! Het verschil zit in de techniek: Airless werkt (zoals de naam aangeeft) zonder lucht, maar brengt de verf onder hoge druk en spuit de verf daarmee op je muur of plafond.


De HVLP verfspuit gebruikt lucht om de verf te spuiten, en blaast als het ware de verf tegen de muur aan. De HVLP spuitapparatuur levert veel lucht met een lage druk, waardoor minder spuitnevel ontstaat. De apparatuur is klein, dus makkelijk vervoerbaar en je brengt in korte tijd veel verf aan met een hoogwaardig eindresultaat.


De expert in spuitapparatuur. Wij bieden oplossingen in het spuiten en doseren van verf , lijm en kit. Dit doen wij mede met het merk Kremlin Rexson.


Wagner en Graco zijn marktleiders in het ontwikkelen van verfspuitsystemen en andere spuitapparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven , lakken en pleisters voor de professionele markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts