woensdag 19 februari 2020

Velux insectenhor

Ze zijn eenvoudig te bedienen met de productbrede bedieningsgreep en passen op ieder VELUX dakraam. Wanneer de insectenhor niet in gebruik is, wordt het gaas netjes in de aluminium cassette opgeborgen. VELUX insectenhorren passen op alle VELUX dakramen.


Voor een insectenhor meet u de breedte van het raam van muur tot muur om de passende maat voor uw insectenhor te vinden. Hierdoor kunt u met het dakraam open genieten, zonder dat u wordt lastiggevallen door deze insecten.

Hoogwaardige materialen bieden effectieve bescherming tegen insecten. Behoud een geweldig uitzicht en insectvrije kamers dankzij transparante materialen. Kan worden gecombineerd met alle VELUX rolgordijnen en past op elk VELUX dakraam.


Nieuw Ophalen of Verzenden. In deze video van VELUX Nederland wordt laten zien hoe u zelf eenvoudig een insectenhor op uw VELUX dakraam plaatst. De handbediende insectenhor (ZIL) van VELUX is in enkele minuten geplaatst.


Met de insectenhor kunt u genieten van frisse lucht zonder insecten. Zonwering, rolluiken, garagedeuren, velux , raamdecoratie en horren.

Snelle levering rechtstreeks uit eigen fabriek. Kijk, vergelijk en ontdek dat online bestellen nog. Wil jij genieten van frisse lucht zonder muggen en insecten?


Kies jij ook voor een insectenhor ? Insectenhorren worden op de interieurafwerking gemonteerd. Frisse lucht, zonder insecten! De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. Geen ander insectenhor past beter op een LuXtra dakraam dan de insectenhor ZIL van VELUX. De cassette is precies op maat gemaakt en de zijgeleiding krijgt u altijd op overlengte zodat u, ook als uw dakraam schuin in het dakbeschot is afgetimmer de insectenhor passend kan.


De insectenhor wordt op de interieurafwerking (aftimmering) gemonteerd. Wordt niet op het dakraam maar aan de voorzijde van de aftimmering gemonteerd om optimaal te kunnen ventileren. Voor uw dakraam bestelt u heel eenvoudig een rolhor op maat via onze configurator.


Slaap zomers met uw dakramen open zonder op muggenjacht te hoeven gaan. Door de perfecte aansluiting van de cassette komt er geen vliegje meer binnen. Maar met name de prijs bij Bol. Je moet er wel minimaal dagen op wachten, maar dat is het zéker waard.


Om te voorkomen dat insecten en vliegend ongedierte naar binnen komt, kunt u heel makkelijk gebruik maken van een insectenhor , ook wel een anti-insecten hordeur of vliegenhor.

Zie VELUX site voor maten. Goedkoopste dealer van VELUX dakraam gordijnen, buitenzonwering en insectenhorren. Laat uw raam dus gewoon open staan wanneer u dat wenst. Velux altijd met korting! De horren zijn eenvoudig te bedienen en passen op ieder VELUX dakraam.


Zij zijn eenvoudig te bedienen en passen op ieder VELUX dakraam. Duurzame, transparante stof. Niets is vervelender dan het gezoem van muggen als je net lekker in slaap wilt vallen.


Zo kan jij de hele nacht rustig doorslapen. Onze insectenhorren zijn eenvoudig te bedienen. Ze zijn keurig beschermd opgeborgen in de cassette als ze niet nodig zijn en passen perfect bij uw VELUX dakraam. Indien niet in gebruik wordt het gaas opgerold in de cassette.


De plissé gordijnen en buitenzonwering voor VELUX lichtkoepels verduisteren en verzachten het licht of beschermen tegen ongewenste hitte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts