maandag 10 februari 2020

Sigma s2u satin ral 9001

Nu met meer dan korting. Alle varianten S2U Verf van Sigma. Uiteraard heeft deze professionele lak van Sigma veel voordelen. Wat dacht je van de goede verwerkbaarheid? Iedereen met een beetje feeling voor schilderen kan met deze verf aan de slag!


Daarnaast heeft de verf alle goede eigenschappen die je mag. Het product is prima te verwerken en heeft een perfecte droging. De droge verffilm is har kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen.


Kiest u voor duurzaamheid? Dan is dit de ideale verf. Zeer duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Het is een kras- en slijtvaste lakverf met een mooie zijdeglans. Het zijn een paar belangrijke eigenschappen, die zowel vakschilders als doe-het-zelvers enorm aanspreken.


De verf is goed van kwaliteit, laat zich makkelijk verwerken en natuurlijk te bestellen in iedere RAL -kleur waar je naar op zoek bent. Sigma s2u satin heeft een mooie zijdeglans. Rendement van de sigma s2u satin is ongeveer 16mper liter afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte die men aanbrengt. Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten. De lak is bedoeld om buiten te gebruiken op bijvoorbeeld je kozijnen, buitendeuren en ander houtwerk.


Een groot voordeel van deze is dat hij prima geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Je kunt de lak dus prima het hele jaar door gebruiken. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Sigma verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk. In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Bekijk ons uitgebreide Sigma assortiment. Specialistisch advies nodig? DROOGTIJD: Ongeveer uur. Op één dag zijn meerdere lagen aan te brengen. Lage temperatuur en hoge relatieve vochtigheid vertragen de doordroging.


SIGMA S2U SATIN of Toch de Sigma Contour Satin ? Sigma S2U Nova Matt is er ook in Satin , Semi Gloss en Gloss. Bij ons is het product niet voor niets het bestverkochte Sigma product. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans.


Resultaten van zoekmachines. De toevoeging van polyurethan zorgt voor een harde, maar tevens flexibele laag die kras- en slijtvast is. Sigma Verf voordelig online bestellen bij Verfcompleet.


Sigma Coatings heeft een breed assortiment hoogwaardige verfproducten voor de professional. Voor elke ondergrond en situatie is een oplossing. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts