vrijdag 7 februari 2020

Tapestry haken

Tapestry haken

Tapestry haken is een techniek die over de hele wereld toegepast wordt en nu weer herontdekt wordt als nieuwe techniek. Als je kunt haken , kun je ook zeker tapestry haken , alleen is het wat zwaarder. Je haakwerk wordt steviger door de techniek die je toepast. Freppi Gratis Tapestry Haken. Leuke ideeen om Tapestry te haken.


Een nieuwe techniek waar je de mooiste dingen mee kan haken. Bekijk meer ideeën over Haken , Gehaakte wandkleden en Breien en haken. Bekijk het bord Tapestry haken tassen van stienk op Pinterest. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over tapestry haken te lezen?


Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene tapestry haken materiaal is wol. Een bijzondere manier van haken die erg mooie resultaten geeft. Het haakpatroon van de Toilettas Tapestry is heel gemakkelijk te volgen, maar als je vragen zou hebben, dan raden wij je aan om de video voor hulp te bekijken. Leer met deze video de techniek voor het haken van de jacuardsteek of tapestry haken.


Tapestry haken

De techniek Tapestry haken. Je haakt eigenlijk alleen maar lossen en vasten. De verschillende kleuren garen waarmee je de patronen maakt, neem je allemaal mee tijdens het haken.


Ik ben inmiddels een beetje in de ban van het inhaken, mozaïek haken , tapestry haken (of hoe je het ook noemt) en heel toevallig was er hier in de buurt een hele leuke haakmiddag georganiseerd. Een middag tapestry haken om een hele leuke tas te maken. Eén van mijn favoriete haaktechnieken is het zogenaamde tapestry-haken.


Bij deze techniek haak je alleen maar vasten, maar het verschil met gewoon haken is dat je de draden van de kleuren die je gebruikt niet afhecht, maar mee laat lopen. De tas wordt gehaakt met de speciale tapestry haaktechniek en met het fijne katoen garen Catania van Schachenmayr. Ik moet alleen nog even uitvinden hoe ik nou precies in tapestry moet haken.


Mochila tas haken met GRATIS haakpatroon. Gelukkig is er ook een link naar een. This video tutorial demonstrates the basics of standard tapestry crochet, worked in the round. It also demonstrates a technique for working tapestry crochet in rows. Dan is dit uitgebreide haakpatroon erg leuk voor jou!


Tapestry haken

Here are all of our FREE PATTERNS in one place! Just scroll down the page, and if you like something- RIGHT CLICK on the pattern image, and SAVE AS. Tapestry crochet is een uitdagende techniek voor gevorderde haaksters of hakers. Het geheim is dat je je draden op de juiste manier meevoert, en onopvallend van kleur verandert.


Als je deze techniek eenmaal onder de knie hebt zijn de mogelijkheden eindeloos, je kunt dan namelijk je eigen patronen ontwerpen en unieke tassen, kussens of mandjes maken. Ook worden je patronen wat scherper zichtbaar bij deze techniek. Scheurkalenderafvalzakje tapestry haken Hebben jullie ook een scheurkalender hangen op het toilet en last van rondslingerende blaadjes?


Daar heb ik wat op gevonden: een scheurkalenderafvalzakje. De eerste twee workshops van de Mochilla look-a-like tassen zijn inmiddels met groot succes gegeven. Natasja van het blog KnoFF-je is inmiddels expert op het gebied van tapestry haken. Ze geeft de komende tijd nog een aantal workshops om deze te gekke tassen te haken met de tapestry techniek. Bij de mochilatechniek haak je alleen in de achterste lussen van je haakwerk en bij tapestry door beiden.


Doordat je bij het mochila haken alleen in de achterste lussen haakt, komen de steken mooi recht boven elkaar. Je ziet de prachtigste tassen gehaakt met tapestry , maar aan zo een groot project wil ik niet meteen beginnen. Deze tapestry haaknaalden etui is natuurlijk wel een goede manier om de techniek te oefenen. Lees hier alles over de haaktechniek die gebruikt wordt bij het maken van deze tassen.


Tapestry haken

En met de gratis patronen kun je direct zelf aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts