maandag 3 augustus 2020

Weinor knikarmscherm

Groot aanbod tuinartikelen online! De weinor zonneschermen waarborgen bewezen kwaliteit in veelvoudig bekroond design met meer dan 2verschillende doekdessins en meer dan 2framekleuren. Of het nu om een zonnescherm, terrasoverkapping of Glasoase gaat – koop bij de nummer 1. Weinor Zenara knikarmscherm. Daarbij zorgt de weinor Zenara LED dankzij geïntegreerde led-lampen voor extra genieten in de avonduren.


Ongeacht haar zeer compacte vorm biedt de zonwering een tal van innovaties.

Met een weinor knikarmscherm zit u met regen of felle zon tóch in de tuin. Dit zonnescherm beschermt u tegen de zon wanneer u daar behoefte aan heeft. De vernuftige techniek zit verborgen in de behuizing.


U heeft enkel te maken met een licht, maar stevig scherm. De design kopplaat ringen in Edelstaal-Look geven een unieke uitstraling. Deze sensor zorgt ervoor dat het scherm automatisch dichtgaat bij harde wind of bij regen.


Bovendien blijft de warmte ’s avonds makkelijker hangen met een knikarm zonnescherm. De uitstraling van uw knikarm zonnescherm bepaalt u helemaal zelf. Dat onderscheidt weinor doeken van de producten van andere fabrikanten, bij welke slechts het gebruiksklare textiel geverfd wordt.

Overige voordelen van weinor doeken: ze zijn vuil-, water- en olie-afstoten beschermen zo goed mogelijk tegen UV-straling en kunnen de temperatuur in woonruimtes laten dalen. De prachtige nuances van weinor brengen kleur in het leven. Hier vindt iedereen zijn lievelingskleur: bij weinor kunt u kiezen uit 2verschillende framekleuren.


Omdat weinor in eigen fabriek poedercoat, kunt u bij alle weinor producten vertrouwen op de hoogste kleur uniformiteit en een identieke glansgraad. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Met de puristische vormgeving en de slanke cassette past de Cassita II perfect binnen de moderne woontrends. De moderne techniek en de vele details zorgen voor comfort.


Dit scherm is voorzien van fraaie aluminium kappen en verborgen bouten. Door de smalle voorlijst ziet het scherm er bij kleine afmetingen heel compact uit en met maar liefst design awards ben je verzekerd van een prachtig design product dat precies aansluit op uw moderne gevel. Bekijk de knikarmschermen hier Profiteer van de aantrekkelijke aanbieding en ontvang bij aankoop van een Cassita II een gratis weinor BiConnect handzender, bestaande uit een handzender BiEasy 5M zilver incl. WEINOR LIVONA Gemak, Intensiteit, ongebondenheid – buitenwonen heeft een heel eigen esthetiek. Een zonnescherm dat lijkt te zweven.


WEINOR ZENARA heeft een avant-gardistisch design. Bijzonder stabiele cassette, met techniek uit de bruggenbouw. Wie wil er nou geen terrasscherm met design awards op zijn naam aan de gevel hebben?


Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek. Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen.

Veel technische highlights zorgen voor hoog comfort en duurzaamheid. Producten van weinor worden onderworpen aan hoge kwaliteitseisen. Hoogwaardige materialen, bewezen technologie en innovatieve oplossingen zorgen voor betrouwbaarheid en een lange levensduur.


Het voordeel hiervan is dat u met een aangename temperatuur maar lichte regen en wind gewoon buiten kan genieten op het terras. Kwaliteit, design, levensduur, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levertijden en een perfecte service. Met haar avant-gardistisch design is de weinor Zenara het design zonnescherm onder de zonwering.


Bij moderne huizen begint het cassette zonnescherm een harmonieuze dialoog met de gevel, aan oudere gebouwen zorgt zij voor spannende contrasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts