donderdag 29 oktober 2020

White wash parketlak

Vind white wash als je nu zoekt. Het is een slijt- en kras vaste vloerlak die geschikt is voor bescherming van uw zachthouten vloeren en kurkvloeren. Na uur droging wordt deze beschermt met parketlak en ja met een matte lak! De lakken van tegenwoordig glimmen niet!


Je hebt dan een vloer die licht is van kleur en makkelijk te onderhouden is.

Alaska White Smoked Oak. De vier voorbeelden hierboven zijn op eiken. Binnen de parketlak voor vloeren heb je bijvoorbeeld de keuze uit een matte afwerking of een white wash parketlak. Op die manier bereik je het resultaat waar je naar opzoek bent, om de vloer mooi af te werken. Je kunt de vloer afwerken met een parketlak met een matte afwerking.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Een slijtvaste en krasvaste parketlak in de kleur white wash voor binnen op basis van polyurethean dispersie.

Glitsa Acryl Vloerlak White Wash 2. Speciaal voor zachtere houtsoorten, zoals vuren en grenen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals white wash en black wash. De nieuwste generatie oppervlaktebescherming op waterbasis voor parket en houten vloeren.


Voor een bijzonder hoge belasting. De natuurlijke uitstraling en structuur. De levertijd van dit product bedraagt 2-werkdagen. Ook Hermadix Steigerhoutbeits white wash heeft hart voor mens en milieu. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en maken daarom al decennialang alleen verven, beitsen en lakken die veilig zijn en onze leefomgeving en gezondheid niet aantasten.


In plaats van de zeer schadelijke oplosmiddelen, gebruiken wij water als basis voor onze productie. Vloeren afgewerkt met een White - wash tint. Whitewash is één van de meest gebruikte tinten op parketvloeren. Met deze witte tint kan de parketvloer een stuk lichter gemaakt worden.


De moderne uitstraling die een whitewash afwerking aan de parketvloer geeft zorgt ervoor dat de vloer bij de meeste hedendaagse inrichtingen past. Rambo vloerlak transparant zijdeglans whitewash 5l is de beste bescherming van vloeren en vloerdelen.

Het beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. Het nadeel van de behandeling is dat beschadigingen wel sneller zichtbaar zijn en het onderhoud iets intensiever is in vergelijking met parketlak. Kan ook per of worden verkocht. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje.


Home white wash parketlak. SKYLT behoudt ook bij lichte houtssoorten zoals esdoorn (maple) en beuken het natuurlijke, blanke aspect. We hebben nogal en donkere eiken vloer en willen die graag lichter is dat mogelijk?


Jazeker dat is het voordeel van het renoveren van houten vloeren. Naast parketlak over verf aan te brengen kan je er ook voor kiezen om te werken met gekleurde parketlak. Een merk als Histor heeft bijvoorbeeld tientallen opties Histor parketlak in het assortiment waaruit je kunt kiezen.


Gekleurde parketlak betekent overigens niet dat er gelijk gek gedaan wordt met de kleur. Uw meubels met een grey wash of white wash look is prachtig! Volg ons stappenplan om grey wash of white wash op uw meubels aan te brengen. Het betreft een 2-componenten parketlak en die is dan ook voor gevorderde klussers aan te bevelen. De watergedraken 2k parketlak beschermt parket en hardhouten vloeren en creëert een onbehandelde uitstraling.


Tussen de lagen licht schuren ( korrelgrofte P2– P320) en stofvrij maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts