dinsdag 27 oktober 2020

Zonnescherm sensor

Bespaar tot wel via kiesproduct. Zonneschermen van alle merken op beslist. Bediening met behulp van een afstandbediening Telis Soliris RTS deze heeft een keuzeknop voor automatische of handmatige bediening. Zon en Windsensor voor besturing van één of meerdere RTS buismotoren.


Eolis sensor RTS windbeveiliging voor behoud van uw zonnescherm , online te bestellen voor € 97. Met de Somfy Sunis WireFree io zonsensor reageren aangesloten producten automatisch op de hoeveelheid zonlicht.

Zo kan bijvoorbeeld een zonnescherm automatisch dicht gaan of de verlichting automatisch aangaan als de zon ondergaat. De automatische scenarios vereisen wel de aanwezigheid van de Somfy TaHoma. Dan is deze Eolis RTS sensor van SOMFY de perfecte oplossing! Koppel hem aan je motor, rts ontvanger, Tahomabox of Connexoon RTS.


Dan kan je ook gaan voor deze stand-alone set met losse besturingskast. Heb je een bedrade WT (wired technology) motor? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!


Wij leveren en installeren sensoren voor allerlei verschillende zonneschermen en zonwering.

Bezoek de website voor meer informatie. Deze optionele lichtsensor maakt automatische op en neer sturing overdag mogelijk. De sensor bestaat uit een sensor zuignap die aan een ruit geplakt kan worden. De sensor zit via een draad verbonden aan de voorzijde van de Chronis Comfort tijdklok.


De draad van de lichtsensor is leverbaar met maximale lengte van meter. Een elektrisch zonnescherm voor op je terras is een maatwerkoplossing. Bij voorkeur wordt het scherm door een vakman geïnstalleerd.


Zo weet je zeker dat je zonwering op de juiste manier geïnstalleerd is en bestand is tegen weer en wind. De knikarm zonneschermen zijn uitgerust met een draaimechanisme, wat de mogelijkheid geeft jouw zonnescherm te automatiseren. Eenvoudig van binnen de knop omdraaien en de zonwering zal automatisch uitklappen.


Deze draadloze zonsensor zorgt ervoor dat uw zonnescherm alleen uitgaat wanneer dat nodig is. BiSens draadloze sensoren. Deze schuiven het zonnescherm bij zon automatisch uit en bij regen en wind weer in. Persoonlijk Instelbare zon- en windwaardes. De Somfy io Sunis sensor werkt op een batterij en heeft daardoor geen externe stroomvoorziening nodig.


U kunt de zonnedetector dus heel flexibel aan uw gevel monteren. Met de draadloze gevelbediening Easy Sun io stelt u gemakkelijk voor elk zonnescherm apart de zondrempelwaarde in.

Ook als het kouder wordt of iets te donker, heeft Somfy een eenvoudige maar doeltreffende oplossing. Een Somfy zonnescherm kan geleverd worden inclusief verlichting en verwarmingselement. Zo kun je dus ’s avonds extra lang natafelen op een gezellig en comfortabel terras met een automatisch zonnescherm. Voor een elektrisch zonnescherm met afstandsbediening betaalt u gemiddeld € 2tot € 2meer dan voor een handmatig zonnescherm.


Elektrische bediening met zon- en windautomaat: Een zonnescherm met zon- en windautomaat neemt u alle zorgen uit handen. Het zonnescherm is voorzien van een sensor. Een bestaand bedraad (WT) bedient rolluik of zonnescherm draadloos bedienen. Als je al elektrische rolluiken met een schakelaar hebt en je wilt de stap zetten naar tijdssturing of bediening op afstan dan zijn er drie mogelijkheden.


Het maakt ook niets uit of je een Somfy motor hebt, of een motor van een ander merk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts