vrijdag 16 oktober 2020

Woonideeen industrieel

Geweldige woonideeën online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Mooi design voor scherpe prijzen!

De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Een industrieel interieur is goed te mixen met andere woonstijlen en daardoor erg populair.


Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren. Je ziet ze in echte oude en originele uitvoeringen, maar ook steeds vaker als nieuw geproduceerde lamp. Woonideeën voor de meeste bekende en populaire woonstijlen, waaronder landelijk wonen, Scandinavisch wonen, een modern interieur, industrieel interieur of een andere woonstijl.

Bank op afbetaling of in termijnen betalen? Maar ook voor thema’s op het gebied van wonen. De meubels in een industrieel interieur.


Kies voor meubels van stalen buizen en oude planken of knap een oud kastje op. Gebruik pallets als salontafel en oude oude lockers of industriële ladekastjes als aankleding van je woonkamer. Industrieel interieur woonkamer. Een woonkamer met een industrieel interieur heb je snel toegepast in je huis.


De stijl kenmerkt zich door robuuste en ruwe materialen en vormen. Dit kan gecombineerd worden met donkere kleuren op de muur. In een industrieel interieur komt een vloer van beton vaak voor. Denk je aan een industrieel interieur, dan denk je ongetwijfeld aan stoere, robuuste en rauwe elementen.


De industriële woonstijl lijkt alsmaar populairder te worden en is perfect voor een beetje pit in huis. Maar hoe haal je deze stijl in huis als je niet in een loft of fabriekspand woont? Bekijk het bord industrieel huis van aardappelturf op Pinterest.


Dagelijks je dosis wooninspiratie en woonideeën bij Woonblog ikwoonfijn. Laat je inspireren door onze bloggers! Is landelijk wonen jouw stijl?

Kies voor een goede basis met een strakke vloer, bijvoorbeeld een gietvloer, meubels met metalen frames en industrieel wordt een typering voor jouw huis. Typisch industrieel : Gietvloer, metalen trap, stellingkasten van steigerbuizen, bakstenen muur, letterbakken en heel veel vintage zoals een oud bibliotheektrapje, houten tafel met metalen onderstel uit bijvoorbeeld een atelier, designklassiekers, oude lockerkasten en apothekerskasten, industrielampen, oude schoolstoelen, Franse ‘tolix. Passend bij al onze meubels van oude houten balken zijn deze prachtige wandplanken met stalen dragers! Deze robuuste planken met de industriële stalen dragers staan. Een eigentijds blog over industrieel wonen (voor het geval de titel dat nog niet door liet schemeren ;)).


Onze bloggers (mannen èn vrouwen) speuren het internet af naar de leukste industriële wooninspiratie. Je kunt hier ook gratis informatie aanvragen. Wil je wooninspiratie op doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts