vrijdag 30 oktober 2020

Vloerlak transparant

Vloerlak transparant

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Transparante lak voor de vloer. Speciaal geschikt voor de vloer, zodat je die op een kras- en slijtvaste manier aan kunt brengen. Vloerlak is standaard een transparante lak voor de vloer.


Vloerlak transparant

Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. TOPP, de gemakkelijke kleurloze transparante matte aflak vloerlak. Dit eco product uit Zweden is een heel goede oplossing als u een harde kleurloze transparante slijtvaste laag wilt.


U kunt Topp direct op hout toepassen maar ook als aflak voor Moose F, wash en RDM bijvoorbeeld. Een product met ecolabel in de Zweedse traditie. CetaBever transparante vloerlak is een watergedragen lak op basis van polyurethaan-dispersie, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vloerlak transparant

Vóór 23:bestel morgen in huis! GAMMA vloerlak kleurloos mat 7ml is een kleurloze lak voor het duurzaam beschermen van parket en houten vloeren. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.


Verkrijgbaar in kant-en-klare transparante. Door de verschillende transparante lakken in het assortiment van HORNBACH kun je de dikte en donkerheid van de lak zelf kiezen. Wil je meer informatie over het gebruik van blanke lakken? Het is geurarm en snel droog waardoor je de vloerlak probleemloos binnenshuis kunt gebruiken.


CetaBever vloerlak beschermt en verzorgt het hout en geeft je hout een prachtige transparante kleur. De lak is kras- en stootvast, vocht- en vuilweren vloeit gelijkmatig uit en is geurarm. Heeft u vragen over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice. Flexa vloerverf transparant l is een slijtvaste vloerverf geschikt voor steenachtige ondergronden (zoals beton) en voor balkon-, schuur- en garagevloeren.


Parketlak is een zijdeglanzende kleurloze vloerlak op basis van polyurethaan alkydhars. De lak beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje.


Vloerlak transparant

De lak op waterbasis droogt snel, is reukarm en is makkelijk aan te brengen. Heb je te maken met een zacht houten vloer (bijvoorbeeld vuren of grenen)? Breng drie lagen zijdeglans vloerlak of eiglans vloerlak aan voor een kleurloze, transparante of houtkleurige afwerking.


Schuur tussen de lagen door de vloer altijd even licht op en maak het geheel stofvrij met de zachte bezem. Liever een dekkend resultaat? Geschikt voor de afwerking van houtwerk, houten vloeren, trappen en meubels al of niet voorzien.


Geef je vloer extra bescherming met deze speciaal door Rambo ontwikkelde transparante vloerlak op acrylbasis. Beschermt houten vloerdelen tegen water, vuil en verwering, mét behoud van het natuurlijke karakter van hout. Slijtvastheid is belangrijk voor een vloerlak , ook huisdieren kunnen nare krassen maken.


Vloerlakken kunnen wij transparant leveren zowel een blanke vloerlak als een transparante kleur is geen enkel probleem. Wij kunnen elke transparante kleur probleemloos mengen in een vloer of traplak. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts