dinsdag 10 november 2020

Ventilator stal

Ventilator stal

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Goede stalventilatie draagt bij aan de gezondheid en prestaties van dieren. Diverse soorten en maten stalventilatoren.


Eenvoudig online te bestellen bij MS Schippers. Met een mobiele ventilator kunt u het klimaat in uw stal op flexibele wijze regelen. Daardoor kunt u de ventilator op iedere gewenste positie binnen de stal zetten en het stalklimaat naar wens regelen. Groot aanbod stalventilatoren voor in de koeienstal.


Optimale stalventilatie zorgt voor een hogere melkproductie en voorkomt hittestress. Multifan axiaal Stal ventilatoren Circulatie Stalventilator. Worden ventilatoren aan beide zijden van de voergang geplaatst, dan verdient een rondgaand luchtcirculatiesysteem aanbeveling (zie afbeelding). Grote ventilator voor varkensstallen, kippenstallen en koeienstallen.


Ventilator stal

Standaard uitgevoerd met rotorbladen, vervaardigd uit r. Uw koeien voelen zich opperbest in stallen voorzien van DSD stal ­­inrichting, want tevreden koeien betekent tevreden boeren! Stalkoeling heeft honderden stallen uitgerust met effectieve koelingen. Omdat wij de grootste op dit gebied zijn weten wij ook als beste wat goed voor is. Bestel Ventilator bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! Wildeboer is een groothandel in (grootverbruik) artikelen voor landbouw, tuinbouw, bouw en installatiebedrijven en industrie. Een stalventilator is voor elke boer of veehouder een must als het warm en benauwd op stal is.


Met een stalventilator zorg je voor een goede ventilatie, verfrissing en heerlijke temperatuur voor jouw dieren. Daarnaast is de luchtopbrengst hoog met een gunstig energieverbruik. Deze ventilatoren blazen horizontaal over de koeien en zijn geschikt voor een oppervlakte van ca. Ze zijn aan beide kanten voorzien van een afscherming en voldoen aan de CE-norm. Info over ventilator stal.


Resultaten van zoekmachines! Ik heb een wat oudere axiaal ventilator (soort van stal ventilator ) die ik wil aansluiten. Momenteel is deze niet aangesloten. Het is een 220v, 50Hz model.


Ventilator stal

In het motorhuis van de ventilator lopen de bedrading vanaf de bestaande kabel als. Links in de stal gaat in dit voorbeeld de luchtstroom naar achter en rechts in de stal naar voren. Een HVLS ventilator : hoog volume bij lage snelheid.


Wel meerdere nodig voor een goede verkoeling. Gevoelig voor verstoring door zijwind. Axiaalventilatoren die de lucht uit de stal trekken.


Ventilator stal

Bij temperaturen boven de graden krijgen koeien al last van hittestress. Met ons mist koelingssysteem wordt er water onder hogedruk verneveld en door de stal verdeeld met ventilatoren. De nozzles die gebruikt worden op de hogedrukvernevelaar zijn mm en dus met het oog bijna niet te zien. De mist verdampt waardoor de lucht in de stal afkoelt.


We geven je deskundig advies voor de beste oplossing voor jouw situatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts