woensdag 18 november 2020

Waxinelichthouder bloomingville

Waxinelichthouder bloomingville

Kies uit producten vanaf € 98. Bespaar tot wel via kiesproduct. De houder heeft een elegant patroon, wat zorgt voor een romantische lichtafdruk.


Waxinelichthouder bloomingville

Combineer de houder met andere waxinelichthouders, kandelaren en vaasjes voor een compleet plaatje. Zorgt voor een knusse sfeer in je interieur! Het glas ziet er vurig uit!


De korting is al verrekend in hier getoonde prijs. Het vlammetje van de kaars is in deze houder goed zichtbaar. Dit zorgt direct voor wat sfeer in de kamer. Het houdertje is door het kleine formaat op verschillende plekken in huis te zetten.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


De waxinelichthouders hebben allemaal verschillende vormen, kleuren en groottes, dit zorgt voor een speels geheel. Door het reliëf in het glas ontstaat er een mooi lichteffect wanneer er een kaarsje in gebrand wordt. Dit model is van dikker glas en er. Breng klein Scandinavie terug in huis, met fantastische producten van HAY, Ferm Living, Normann Copenhagen en andere Scandinavische merken. Wil je meer kerstinspiratie opdoen?


Waxinelichthouder bloomingville

Bekijk dan ons bord ‘Kerst’ op Pinterest! Een windlicht brengt echt sfeer in je huiskamer. Ontdek alle windlichten vandaag nog bij wehkamp. Gratis bezorging vanaf 20.


Hier heb je vast nog wel een plekje voor? Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Leuk in combinatie met de overige waxinelichthouders uit deze collectie. Leverbaar in uitvoeringen, van links naar rechts: mint, gol pink. Boven de € 2- geen verzendkosten!


Waxinelichthouder met Spiegelglas - Waxinelichtjes - Geven een Oneindige Verlichting. Indien op voorraa vandaag voor 16. Vorige Artikel van Volgende. Metalen waxinelichthouder , deze wordt geleverd met een (drink)glas, passend in de houder.


Deze waxinelichthouder van wit porselein is voorzien van de tekst 'its better to look up' en een afbeelding van een ballon. Bloomingville waxinelichthouder ballon. Het design is klassiek maar doet het supergoed. Deze tassen worden gekenmerkt door hun mooie roze en grijze prints.


Waxinelichthouder bloomingville

Gemaakt van stoneware en vaarwasbestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts