donderdag 26 november 2020

Wijzonol dekkende beits kleuren

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Kwaliteit voor de laagste prijs! We Helpen u de Perfecte Vangst Binnen te Halen.


Topmerken voor Lage Prijzen.

Zo heb je transparante beits en dekkende beits. De beits is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De dekkende buitenbeits heeft een duurzaamheid van circa vijf jaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je die jaar er maximaal eruit haalt?


Maak het hout allereerst goed schoon voor je de beits aanbrengt! De ideale beits voor al uw houten. Vochtregulerende, halfglanzende verf op basis van alkydhars.


Dekkende beits kopen: uitgebreid aanbod.

We zijn jouw online specialist en hebben de verschillende producten gewoon voor je op voorraad. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt. En bestel je voor minimaal €50? Deze beits is een 1-potsysteem, dit houd in dat je de tuinbeits kan gronden en aflakken.


Verf betekent niet alleen kleur , verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Je kunt beits gebruiken om de structuur van het hout mooi zichtbaar te houden of om die juist weg te werken in de kleur die je voor ogen hebt.


We zetten voor je op een rij wat je allemaal kunt beitsen en hoe je daar dekkend of juist transparant gebruik van kunt maken. Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Dan gebruik je een dekkende beits. Een dekkende beits zal na het aanbrengen van de verf een dekkende laag vormen op het hout, waardoor de houtnerf niet meer zichtbaar is.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Beits nu al vanaf €online. Wij mengen de verf in de kleur die je zoekt en kunnen je helpen te berekenen hoeveel je daarvan nodig hebt. Deze beits voorkomt het vergrijzen van het hout en behoudt de tekening en houtstructuur.


Ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. Het voordeel van dit product is dat hij lekker snel droogt.

Roer de beits altijd goed door voor een egale kleur en een gelijkmatige glans. Blijf niet te lang in een natte beitslaag strijken. Strijk de beits goed uit in een dunne laag. De weergegeven kleuren op deze pagina dienen slechts ter indicatie. Het is altijd raadzaam om bij het uitzoeken van de juiste kleur een fysieke kleurenwaaier te gebruiken.


Aan de weergegeven kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Bij GAMMA heb je veel keuze.


Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts