dinsdag 11 mei 2021

Zuiver louix stoel

Zuiver louix stoel

Bekijk het assortiment stoelen en bestel de beste aanbieding direct online! Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Het staal heeft een poedercoat van PU-verf voor UV-protectie en komt in kleuren: wit met het hout in natuurkleur, grijs met het hout in natuurkleur of zwart met het hout in een antiekfinish.


Dit eigentijdse design komt in twee verschillende opties. De combinatie van staal met hout geven deze stoel een geheel eigen karakter. Een stoel met oog voor details, kleur combinatie en comfort. Dankzij de fluwelen zitting zit je met recht letterlijk en figuurlijk op de trend.


Het metalen onderstel maakt dat hij stevig staat. Dit zorgt voor een originele twist. Louix heeft door zijn vormgeving een klassieke industri? Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! We use cookies to make our website work properly.


Zuiver louix stoel

In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. Kies uit 2producten vanaf € 34. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Zen Lifestyle is gevestigd in Wijchen bij Nijmegen en heeft showroom van 10. Natuurlijk vind je in onze winkel onze eigen producten, zoals ons aanbod vintage en retro banken, onze topsellers, zoals het vintage tv-dressoir Stan. De zitting van deze stoel is massief essenhout natuurlijk of antiek afgewerkt. De eetkamerstoelen van zuiver passen perfect binnen diverse woonstijlen. Het frame van de Louix Armchair, in het wit of zwart, is gepoedercoat met PU-verf.


Zuiver louix stoel

Met de speelse stoelen creëert u op eenvoudige wijze een sfeervolle uitstraling. Prachtig voor bij uw eettafel. De Caprera is de perfecte stoel voor ieder interieur, retro gecombineerd met design. Zuiver Louix - Stoel - Wit - Set van 2. Deze geweldige inspiratiebronnen zijn duidelijk zichtbaar in zijn prachtige ontwerp! De poten zijn gemaakt van metaal in mat zwart en de zitting en rug van massief essenhout met antieke finish.


De Louix stoel is daardoor uitermate comfortabel met een twist van design. Louix – het klinkt alleen al mooi – is de perfecte mix van oude, industriële elementen en moderne materialen. Volgens het woordenboek is een stoel ‘een zitmeubel voor één persoon, van verschillende vorm’. Wij vragen het uiterste van zo’n ‘zitmeubel voor één persoon’.


Zuiver louix stoel

Die moet namelijk ook comfortabel zijn, de juiste looks hebben en de potentie om uit te groeien tot een stijl icoon. Jij kiest de stoel die aansluit bij jouw woonwensen en jouw stijl en smaak. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Leverbaar in zwart en wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts