donderdag 13 mei 2021

Zuiver salontafel

Zuiver salontafel

Dé Zuiver webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Stel je Zuiver vragen aan onze interieurspecialisten. Kies uit producten vanaf € 1000.


Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! We use cookies to make our website work properly.


In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer. Het grote tafelblad is los te halen van het frame, en het onderstel kun je inklappen. Een salontafel van Zuiver is een echte eyecatcher in je zithoek.


Zuiver salontafel

Zuiver biedt salontafels aan die gemakkelijk te combineren zijn met ieder type interieur. Laat je inspireren door de verschillende designs van Zuiver en vind de salontafel die bij jou past. Ben je op zoek naar een mooie eettafel voor in je eetkamer of woonkeuken? Of wil je juist een salontafel of bijzettafeltje om je kopje koffie op neer te zetten?


In ons ruime assortiment aan Zuiver tafels zit er vast één die aan jouw smaak en wensen voldoet! Zo past de stijlvolle salontafel Oak Tray perfect in een Scandinavisch interieur en vindt de Marble Power zijn weg in een moderne woonstijl. Als je een slank, metalen frame toevoegt aan een salontafel , zoals bij de Glazed salontafel 42xvan Zuiver , voeg je meteen stijl, gratie en doorzichtig volume toe. Doorzichtig volume is een term die Zuiver zelf heeft uitgevonden, het is volume dat vol zit met stijl, zonder dat het daadwerkelijk ruimte inneemt in het interieur.


Zuiver salontafel

Voeg een slank, metalen doosframe toe aan een salontafel en je voegt meteen stijl, gratie en doorzichtig volume toe. Ja, doorzichtvol volume is iets. Het merk selecteert producten uit de hele wereld en werkt ook samen met Nederlandse ontwerpers. Zuiver meubels zijn moderne, inspirerende, verrassende items tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het slanke, ijzeren frame met poedercoating zorgt voor een subtiele, elegante touch.


Onze Adviseurs vertellen u graag over de Nieuwste Woontrends en geven Persoonlijk Advies. Zuiver salontafel Glazed is een prachtige, betegelde salontafel. De tegels zijn van keramiek en de tafel is verkrijgbaar in de kleur wit.


Een zeshoekige salontafel , dat zie je niet vaak! De salontafel is door de witte kleur makkelijk te combineren in verschillende woonstijlen. Maar als je naar de Montell tafel van Zuiver kijkt, vraag je je meteen af waarom. De geometrische vormen, de combinatie van glas en ijzer, de ruimtelijkheid door de slanke poten. De geglazuurde tegels geven de salontafel nét dat beetje bijzonder, waar je zithoek karakter van krijgt!


Je kunt daarbij kiezen uit de kleuren groen, zwart en wit. Het onderstel van de salontafel Glazed is gemaakt van zwart gelakt metaal en heeft een strakke maar ruimtelijke vorm. Salontafel met keramische tegels. Koop of Verkoop zuiver salontafel op Marktplaats. De Oak Tray-tafel van Zuiver is zowel een stijlvolle koffietafel als een handig dienblad.


Het eiken fineerblad kan er namelijk vanaf getild worden. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? En… dankzij de opstaande randen kan er niets vanaf vallen. De zuiver oak tray tafel is helemaal hip!


Dit tafeltje van zuiver heeft een mooie uitstraling door het eikenhouten blad in. Van Zuiver verlichting tot meubels en woonaccessoires. Het merk is vernieuwend en steeds weer opzoek naar nieuwe uitdagingen. Zuiver heeft een uitgebreide collectie verlichting.


Zuiver salontafel

Prachtige hanglampen, opvallende vloerlampen en praktische bureaulampen verrijken de collectie. Bezoek de Sfeervolle Winkel van LUMZ in Houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts