woensdag 19 mei 2021

Zwarte gordijnrails

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €50. Zoek naar gordijn rails op de nieuwe KensaQ.

Eenvoudig online bestellen. Alles voor een aangeklede ruimte. Onze zwarte gordijnroedes zijn een lust voor het oog en passen in vrijwel elk interieur. Het gordijn gaat soepel door de gordijnrails. Ook bij een rail met bochten!


Dubbele gordijnrails voor plafondmontage. Een goed alternatief voor een traditionele gordijnroede. Gordijnrails in alle maten.

We hebben zowel enkele als dubbele gordijnrails in ons assortiment. Met de aanschaf van speciale verbindingsstukken kun je onze plafondrails individueel volgens je eigen wensen monteren. Om twee gordijnrails aan te sluiten, heb je twee connectoren. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.


Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede, zwart staal of eentje van hout. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen.


We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Een gordijnrailsysteem of een roede systeem zijn dé basis voor het goed ophangen van uw gordijnen.


Daarom levert Home Design Shops speciaal voor u roedes en gordijnrails op maat! Ook bochten en uitschuifbare gordijnrails. Je kan de uitstraling van de gordijnroede eenvoudig veranderen door andere afsluitknoppen uit ons assortiment te kiezen. Deze worden apart verkocht.


Prima te completeren met de SYRLIG gordijnringen (diam. mm). Aluminium T-rails in het Zwart voor het ophangen van gordijnen of andere attributen. Instelbare lengte 1- 300cm.


Wentex T-rails heeft een uitgebreid pakket accessoires.

En uit pvc, pc zwarte gordijnrails. En of zwarte gordijnrails horizontale , afgedrukt of gecoat is. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht.


De gordijnrail monteer je aan het plafond en vervolgens bevestig je het gordijn met behulp van haken of ringen aan de rails.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts