donderdag 9 januari 2020

Sketchup tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Het programma heeft een bibliotheek met allerhande struiken, bomen en planten die je naar hartenlust kunt verschuiven zodra je de basis van je eigen tuintje hebt ingetekend. Veel mensen ontwerpen graag zelf hun tuin of dakterras.


Voor kleinere tuinen zal een professioneel ontwerp door een tuinontwerper al snel te duur zijn. We schreven al eerder ook over andere software om gratis je tuin me te kunnen ontwerpen. Het uittekenen van een nieuw ontwerp voor een huis, een nieuw idee voor het inrichten van de woonkamer, de keuken of de badkamer.

Of een meubel ontwerpen… En vergeet natuurlijk de tuin niet! SketchUp steekt er wat ons betreft bovenuit. Wij hebben hieronder een onze favoriete gratis programma’s op een rij gezet.


Hiermee maak je in een handomdraai een mooi (3D) ontwerp voor je tuin , balkon of dakterras. Zelfs als je een kleine stadstuin hebt, kan het toch erg handig zijn om een tuinontwerp te maken. Models (115) Folders (0) Collections.


De mogelijkheden zijn erg groot en de kwaliteit van de 3D ontwerpen ligt hoog. Betrouwbaar, goedkoop en directe levering door CADkoop!

Niets is zo leuk als het zelf ontwerpen van uw tuin. U kunt heel gemakkelijk zelf online een tuin ontwerpen en samenstellen. Het is misschien niet een erg gemakkelijk programma om een tuin te ontwerpen, maar het is wel het meest uitgebreide programma.


In het eerste keuzemenu kan je de correcte tijdzone kiezen. Het is een uitgebreid programma met een grote bibliotheek aan materialen maar ook de mogelijkheid om je eigen materialen en meubels te tekenen. Do you like tinkering around with new software? Make your ideas come to life. Dit gratis tekenprogramma kenmerkt zich door het laagdrempelige gebruikersgemak en snelle leercurve.


Het is een geweldige tuin geworden met precies de uitstraling die we wilden. Een mooi tuinhuis met een veranda. Leuke beplanting, zelfs met echte palmen en veel creativiteit mbt bestrating, hoogteverschillen in de tuin etc.


Het was het geld meer dan waard. Wat we ook heel erg leuk vonden is dat Judith regelmatig kwam kijken naar vorderingen. Je leert een eenvoudig huis te ontwerpen. Gedurende die periode krijg je dus alle nieuwe updates en upgrades gratis. Onze werkwijze Aanleggen van een tuin is vakwerk en moet voldoen aan uw wensen.


Informeer je dan ook eens over onze advanced opleiding.

Ben nu op zoek naar een freeware oplossing voor enkele basisontwerpjes voor onze tuin , en kom weer bij Skethcup terecht, maar is dit wel van de dingen waarvoor Sketchup bedoeld is? Neem een kijkje op het Extension Warehouse. Het is mogelijk om meer tips te krijgen voor de inrichting van uw nieuwe tuin door gebruik te maken van de Tuinstartersdagen in De Tuinen van Appeltern.


Initiatiefnemer van De Tuinen van Appeltern Ben van Ooijen neemt u bijna letterlijk bij de hand en laveert u langs de vele valkuilen van een verkeerd tuinontwerp. Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts